Bianca, bulversată până la lacrimi de atitudinea lui Adrian! „Iar sunt dezamăgită” Iată ce decizie neașteptată a luat Adrian și ce se va întâmpla cu relația lor in Casa iubirii!

,
casa iubirii

Bianca, supărată foc pe Adrian 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Bianca și Adrian au ajuns din nou în pragul despărțirii! Iată ce și-au spus în camera roșie și ce decizie au luat în privința relației lor!


In articol:

Săptămâna a început în Casa iubirii într-o atmosfera mai calmă, însă treptat vechile tensiuni dintre concurenți au revenit. Intrarea în casă a noului concurent, Nicolas a pus pe jar unele fete, care au început să se războiască pentru a cuceri inima acestuia.

Pe de altă parte cuplul format din Bianca și Adrian s-a confruntat cu noi momente tensionate, care i-au adus pe cei doi îndrăgostiți în pragul despărțirii.

Bianca, bulversată până la lacrimi de atitudinea lui Adrian! „Iar sunt dezamăgită”

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, Bianca și Adrian s-au întâlnit în camera roșie, acolo unde tânărul a încercat să îi expună partenerei lui ce anume îl deranjează la comportamentul ei.

Citeste si: Kinga, reacție nervoasă fără precedent în Casa iubirii! „Să se ducă acasă” Iată care a fost mărul discordiei și cum a răbufnit concurenta după o ceartă aprigă cu Alexandra!

În ciuda faptului că Bianca a mers în camera roșie cu zâmbetul pe buze și l-a întâmpinat pe Adrian cu dulciuri și multă afecțiune și emoție în glas, concurentul s-a arătat destul de distant. Nici măcar versurile create cu dragoste de către Bianca nu l-au mai sensibilizat pe Adrian, care venise hotărât să îi spună partenerei lui ce anume îl supără la atitudinea ei.

Adrian i-a mărturisit Biancăi faptul că nu îi place să fie un bărbat controlat și să i se impună anumite restricții și interdicții. Și totodată acesta i-a spus iubitei lui că nu are de gând să se schimbe așa cum vrea ea și cum au sesizat și ceilalți concurenți în comportamentul ei.

Adrian: Am lăsat foarte mult de la mine! Pe mine m-au deranjat multe lucruri!

Bianca: Nu ți-am făcut nimic! Ce ți-am făcut? Poți să-ți iei dulciurile! Pa!

Bianca nu acceptă avalanșa de reproșuri lansată de Adrian și la un moment dat pleacă brusc din camera roșie, supărată foc și cu ochii în lacrimi, fără să-și mai ia rămas bun de la partenerul ei. Demonstrând ca a deranjat-o cumplit atitudinea lui Adrian. 

Citeste si: Bianca și Adrian, la un pas de despărțire! „Eu trebuie să cerșesc de la el sentimente?” Aflați ce decizie vor lua cei doi concurenți din Casa iubirii, miercuri, 22 iunie 2022, de la ora 10:00 și 15:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Din cei mai buni prieteni, au ajuns dușmani de moarte! Alex Zănoagă: "Data viitoare dacă mai spui ceva ce mă deranjează, îți promite fratele tău că o să-ți dea somn!"

Secretarul general al NATO taxează China: 'Suntem dezamăgiți, răspândește multe dintre narațiunile false'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Bianca și Adrian, la un pas de despărțire! „Eu trebuie să cerșesc de la el sentimente?” Aflați ce decizie vor lua cei doi concurenți din Casa iubirii, miercuri, 22 iunie 2022,...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies