Rusia anunță victoria în regiunile din Ucraina în care au fost organizate referendumuri pentru anexare: „Bine ați venit acasă, în Rusia!”

,
rusia-referendum-anexare

Rusia anunță victoria în regiunile din Ucraina în care au fost organizate referendumuri pentru anexare: „Bine ați venit acasă, în Rusia!”

[Sursa foto: japantimes.co.jp]

Rusia a anunțat rezultaul favorabil ei în ceea ce privește referendumurile din anumite zone din Ucraina. Moscova a trimis un mesaj plin de bunăvoință celor care, teoretic, fac parte din cetățenii Rusiei.

Rusia a transmis un mesaj cetățenilor din zonele din Ucraina în care au fost organizate referendumurile pentru anexare.

Rusia îi primește cu brațele deschise pe cetățenii din Ucraina care au votat pentru anexare

Autoritățile pro-ruse din Lugansk, Donețk, Herson și Zaporojie au anunțat, în urmă cu doar câteva ore, astăzi, 27 septembrie, victoria în ceea ce privește referendumurile organizate. Cu toate acestea, Occidentul nu a recunoscut aceste referendumuri.

Comisia electorală a regiunii Zaporojie a spus că peste 93% dintre alegători au cerut anexarea la Rusia, iar acest procentaj este cel final, buletinele de vot fiind numărate în totalitate.

Citeste si: Mesajul disperat al unei mame din Rusia, al cărei fiu urmează să fie trimis pe frontul din Ucraina: „Nu vreau să omoare oameni!”

De asemenea, pe Telegram, administrația din Herson a anunțat un procentaj de peste 87% care susține aceeași cauză.

Dmitri Medvedev a reacționat imediat și a transmis un mesaj „noilor” cetățeni ai Rusiei: „Bine ați venit acasă, în Rusia!”.

rusia-referendum-anexare

Rusia anunță victoria în regiunile din Ucraina în care au fost organizate referendumuri pentru anexare: „Bine ați venit acasă, în Rusia!”

[Sursa foto: reuters]

Rusia va înființa un birou de înrolare la granița pe unde rușii fug din țară

Din cauza anunțului făcut de Vladimir Putin în ceea ce privește mobilizarea parțială, mulți ruși au fugit din țară. Situația fiind disperată, unii au trecut în Georgia pe jos, doar pentru a putea scăpa de ordinele liderului de la Kremlin.

Așadar, Rusia a decis să deschidă birouri de înrolare la granița cu Rusia, pentru ca cetățenii care vor să părăsească țara să nu mai aibă nicio șansă.

Ministerul de Interne din Osetia de Nord a anunțat astăzi, 27 septembrie, că un birou mobil de înregistrate va fi înființat la frontiera Verkhny Lars. Acolo, în ultimele zile, rușii au format cozi care s-au întins pe kilometri întregi, pentru a putea fugi din țară, conform Kommersant.

Andrei Sergheev, șeful Ministerului de Interne al republicii, a sesizat o „creșterea serioasă” a traficului de la vamă, în urma unor discuții pe care le-a purtat cu șeful poliției și cu conducerea direcției regionale de pază a frontierei a FSB.

„Situația rămâne extrem de tensionată, ceea ce necesită măsuri suplimentare în ceea ce privește organizarea siguranței cetățenilor", a spus Ministerul de Interne din Osetia de Nord.

Citeste si: Locul din care Vladimir Putin controlează tot războiul din Ucraina. Unde s-a ascuns liderul Rusiei

De asemenea, pentru a ține situația sub control, publicația RBC a a nunțat că Serviciul Federal de Securitate al Rusiei a trimis un transport blindat chiar la punctul de control menționat anterior, pentru ca, în cazul în care „rezerviștii vor să treacă de punctul de control și să părăsească țara, fără nicio formalitate la frontieră”, să nu reușească acest lucru.

Rușii care nu au reușit să fugă din țară și care au primit ordin de înrolare, și-au luat rămas bun de la familii și se pregătesc să ajungă pe frontul din Ucraina.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Patriarhul Kirill, promisiune uluitoare pentru rușii care pleacă la război: ,,Acest sacrificiu spală toate păcatele”

Bătălie pentru cei mai buni medici! Marile reţele private de sănătate înghit zeci de clinici din ţară

Patriarhul Kirill, promisiune uluitoare pentru rușii care pleacă la război: ,,Acest sacrificiu spală toate păcatele”

Rușii, obligați să participe la miting-urile care sprijină referendumurile pentru anexarea teritoriilor Ucrainei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies