Mesajul disperat al unei mame din Rusia, al cărei fiu urmează să fie trimis pe frontul din Ucraina: „Nu vreau să omoare oameni!”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 27 sep 2022, 19:53

Mesajul disperat al unei mame din Rusia, al cărei fiu urmează să fie trimis pe frontul din Ucraina: „Nu vreau să omoare oameni!”

Sursa: newsnero.com

După ce Vladimir Putin a dat ordinul de mobilizare parțială, mai mulți ruși sunt pregătiți pentru a fi duși pe frontul din Ucraina. Nu doar rușii care nu sunt de acord cu acest lucru reacționează, ci și părinții acestora, care vor să își vadă copiii acasă.

Mama unui rus care urmează să fie trimis în Ucraina, pe fondul ordinului lui Vladimir Putin pentru mobilizare parțială, cere ca fiul ei să nu fie trimis la luptă.

Vladimir Putin a ordonat mobilizare parțială în Rusia, dar mamele nu își vor copiii în Ucraina

La un centru de recrutare din Caucaz, o mamă cere funcționarilor să nu îi ducă fiul în Ucraina, pe front, în urma anunțului de mobilizare parțială. În schimb, aceasta le cere chiar lor să își ducă acolo copiii.

Femeia le cere funcționarilor, cu disperare, să nu îi ia copilul, deoarece nu se știe dacă acesta se va întoarce mort sau viu și nici nu vrea să fie transformat în criminal.

„Nu faceți asta! Nu vreau să omoare oameni! Dacă fiul tău ar fi trimis acolo, poate te-aș asculta. Nu ne luați copiii sub controlul vostru! Nu îi luați! Nu faceți asta! Nu! Nu vreau să omoare oameni!”, striga femeia, conform digi24.ro.

Citeste si: Motivul halucinant pentru care britanicul care și-a lăsat soția și copiii, pentru refugiata din Ucraina, s-a despărțit și de ea

În schimb, funcționarul i-a spus că „legile federale trebuiesc respectate”, lucru ce a înfuriat-o și mai tare pe femeie.

În tot acest timp, unii ruși încearcă să găsească o urmă de speranță că se vor întoarce în viață de pe frontul din Ucraina și s-au căsătorit cu iubitele lor. „Este înspăimântător! Mi-e frică de ceea ce le este frică tuturor! Cel mai important lucru este ca el să se întoarcă viu și sănătos”, spune o femeie.

Unii ruși își acceptă soarta și spun că nu au ce face și că trebuie să respecte ordinul de înrolare. Gândul lor rămâne alături de familie și speră să se întoarcă acasă, în viață.

Rușii pleacă din Rusia, de teama nu a fi obligați să se înroleze

Încă de când Vladimir Putin a dat ordinul de înrolare, aproximativ 300.000 de ruși ar fi plecat din țară, de teama de a nu fi nevoiți să meargă și să lupte în Ucraina.

Mii de oameni încă se află la granițele cu: Mongolia, Kazahstan, Georgia și Finlanda, în speranța că vor scăpa de ordinul dat de Vladimir Putin.

În sfârșit, Ucraina primește tancuri occidentale din SUA, Germania si Franta!

Citeste si: Ce riscă rușii care sunt chemați în armată și nu se conformează ordinului de mobilizare

„Noi, la fel ca mulți alții, ne temem că împotriva voinței noastre ne-ar putea aduna să mergem să omorâm oameni pașnici, într-o țară pașnică, în Ucraina. Suntem complet împotriva acestui război și îl numim așa cum este: nu este nicio operațiune specială”, a spus un bărbat.

Ajuns la capătul răbdării din cauza faptului că războiul nu merge așa cum își dorește, Vladimir Putin trimite inclusiv fermierii pe front, în ciuda faptului că Rusia se află în plin sezon al recoltelor.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies