Roxana Donisan, femeia ucisă de un rechin în Egipt, ar putea fi adusă în România zilele următoare. Ce spun părinții, care sunt încă în șoc

,
Roxana

Roxana Donisan, femeia ucisă de un rechin în Egipt, ar putea fi adusă în România zilele următoare. Ce spun părinții, care sunt încă în șoc

[Sursa foto: Facebook Roxana Donisan]

Roxana Donisan, femeia care a fost ucisă de un rechin în Hurghada, Egipt, ar putea fi adusă zilele următoare în țară. Părinții sunt în continuare șocați de vestea morții fiicei lor, în vârstă de 44 de ani.

Roxana Donisan, turista care a murit sfâșiată de un rechin în Egipt, ar putea fi adusă în România mâine, pe 8 iulie, potrivit surselor din Ministerul Afacerilor Externe, relatează G4Media.ro,

citat de Știrile Kanal D.

Roxana Donisan ar putea fi adusă pe 8 iulie în țară

Roxana

Roxana Donisan ar putea fi adusă pe 8 iulie în țară

[Sursa foto: Facebook Roxana Donisan]

Repatrierea Roxanei va avea loc în funcție de decizia autorităților egiptene, care au început ancheta penală după ce femeia a fost sfâșiată de rechin.

Corpul Roxanei va fi adus în România după ce procurorul de caz va da undă verde, mai arată sursele precizate anterior.

Citeste si: Câte persoane au fost atacate de rechini în Marea Roșie. Românca Roxana Donisan și turista din Austria nu sunt singurele sfâșiate de rechinul Mako în stațiunile egiptene

Roxana Donisan, în vârstă de 44 de ani, provenea din Suceava și era funcționară la Direcția de Finanțe. Repatrierea sa va fi plătită integral de către o companie internațională de asigurări.

Părinții Roxanei Donisan, îngenuncheați de durere. Femeia ar fi suferit pentru că este singură

Roxana Donisan a prins o ultimă ofertă pentru două săptămâni în Egipt, motiv pentru care a fost foarte fericită, fiindcă era pasionată de scufundări și de călătorii.

Autoritățile egiptene s-au străduit să ascundă morțile celor două femei, din Austria și România, care au fost omorâte de rechini în stațiunea Hurghada, pentru nu a nu exista probleme cu banii primiți de la turiști din sezonul estival.

„Foarte mult i-a plăcut apa. Azi trebuia să se întoarcă și ieri, duminică, s-a dus să facă ultimul înot. Am văzut la televizor și mi-a sărit inima din loc! Duminică s-a dus la ultimul înot și s-a dus la moarte! Suferea grozav că nu are pe nimeni, că nu o iubește nimeni și a plecat plângând. Așa ne-am despărțit”,  a mărturisit mama Roxanei.

Citeste si: Părinții Roxanei, românca ucisă de rechin în Egipt, mărturisiri tulburătoare: "Am văzut la televizor și mi-a sărit inima din loc"

„A ajuns până la geamandură unde apa este de maximum 2 metri. Acolo a înhățat-o rechinul. Sunt poze făcute de un turist de pe vasul care era imediat dincolo de geamandură (…) El a alertat autoritățile, dar nu a putut să facă nimic, doar să se uite. Nimeni de pe vapor nu a avut curaj să se arunce în apă să o salveze. Azi am făcut toate demersurile pentru certificatul de deces și aducerea ei acasă. Domnul consul mi-a promis că într-o săptămână o aducem”, a declarat tatăl Roxanei Donisan, pentru Monitorul de Suceava.

„Din momentul în care a venit poliția la ușă să ne ceară date personale, nu a trecut un sfert de oră și m-a sunat consulul din Egipt care a pus ștampila că e vorba de fata noastră”,  a mai povestit, înlăcrimat, tatăl Roxanei.

Rechinul care le-a speciat pe cele două femei este specia Mako, cunoscută pentru agresivitatea ei. Foarte rar se întâmplă ca această specie să se apropie de zona costieră, dar de această dată, rechinii ar fi fost atrași la mal din cauza unor cadavre ale unor oi, care au fost purtate de curenți după un naufragiu din urmă cu o lună, între Egipt și Sudan.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Roxana Donisan este românca sfâșiată de rechin în Egipt. Identitatea ei a fost dezvăluită

Este dezastru în Europa, din cauza sancțiunilor impuse: Elveţia a rămas fără medicamente

Roxana Donisan este românca sfâșiată de rechin în Egipt. Identitatea ei a fost dezvăluită

Care au fost ultimele cuvinte ale uneia dintre femeile sfâșiate de rechini în Marea Roșie din Egipt

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies