Tatăl româncei ucise de rechin în Egipt, mărturii CUTREMURĂTOARE: ”A prins ultimul bilet pentru excursie”

,
Românca ucisă de rechin în Egipt 

Românca ucisă de rechin în Egipt 

[Sursa foto: Monitorul de Suceava]

Tatăl româncei ucise de rechin în Egipt a făcut mărturii cutremurătoare despre cum a primit vestea că fata lui s-a stins din viață în Marea Roșie.


In articol:

Roxana Donisan, o femeie de aproximativ 40 de ani, din Suceava, care lucra Administratia Județeana a Finantelor Publice Suceava a fost ucisă de rechin în timp ce se afla singură în vacanță, în Egipt.

Citeste si: Cine era românca ucisă de un rechin în Egipt- Detalii cutremurătoare

Tatăl româncei ucise de rechin în vacanță a facut mărturii tulburătoare fiica sa

„Era a treia oară în Egipt, era locația cunoscută, de aceea nici nu a refuzat-o pe doamna de la agenția de turism. Mai avea un singur loc pentru a-și completa locul. Pe de o parte, s-a bucurat știind locul, calitatea serviciilor, în schimb problema cu rechinii nu prea aveam referințe. Ea dacă făcea ieșiri făcea cu instructorul, cunoștea regulamentul de înot. Înotul era sportul ei preferat vara, iarna patinajul”, a povestit tatăl româncei ucise de rechin în Egipt.

Tatăl său a dezvăluit că din momentul în care știrea despre româncă atacată mortal de rechin a început să fie difuzată de toate televiziunile, a tot sperat ca victima să nu fie fiica sa.

„Acum momentul fatidic, nu am nicio informație, cum a fost, cum a decurs. Am aflat de la știri că o româncă a murit mâncată de rechin, apoi după două ore că are 40 de ani. A venit apoi poliția să ne ia date personale, probabil și să mă înștiințeze că va lua legătura consulul din Egipt. Era vorba de fata noastră. Certificarea a fost în momentul când consulul a luat legătura și a confirmat că este fata noastră și că este la spital, dar nu mai e în viață.

Să pic de pe scaun, stăteam la masă și vorbeam la telefon. Soția a avut o presimțire rea de cum a văzut informația pe TV, lucru care s-a confirmat. Fiind duminică și personalul fiind liber, la societatea de turism, la urgențe a răspuns, mi-a confirmat și domnișoara aia. Discuțiile au durat până la 22.00, după care nu am putut dormi toată noaptea”, a povestit tatăl româncei.

Roxana a cumpărat ultimul bilet disponibil pentru vacanța din Egipt 

Tatăl femei a mărturisit cu lacrimi în ochii, că fata sa a reușit să găsească ultimul bilet disponibil.

”Roxana a prins ultimul bilet pentru destinația ei preferată de vacanță”, a spus acesta.

Citeste si: Reacția salvamarului în momentul în care s-a aflat că un rechin se află în apele coastei Sahl Hasheesh, în Egipt. O femeie a povestit totul: „A râs de mine”

Rechinul mako

Rechinul mako, cunoscut și sub numele de rechin albastru sau rechin bonito, este un rechin macrou mare.

Două femei, UCISE de un rechin în Egipt

Roxana Donisan este a doua turistă ucisă de rechin în staţiunea Hurghanda, Egipt. Prima victimă a fost o austriacă în vârstă de 68 de ani, iar atacurile au avut loc la doar 600 de metri distanță unul de altul.

Prima victimă a fost sfâșiată sub privirile îngrozite a sute de oameni. Românca era dată dispărută de două zile, iar trupul ei a fost găsit la câteva ore după moartea autriecei.

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Roxana Donisan este românca sfâșiată de rechin în Egipt. Identitatea ei a fost dezvăluită

BOR se delimitează de deputatul suspectat de sex cu minori: Aurel Bălășoiu a fost exclus din adunarea eparhială a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Prima fotografie cu femeia sfâșiată de rechinul Mako. Cine era turista atacată de rechin în Egipt

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies