Părinții Roxanei, românca ucisă de rechin în Egipt, mărturisiri tulburătoare: "Am văzut la televizor și mi-a sărit inima din loc"

,
Roxana Donisan

Roxana Donisan este românca sfâșiată de rechin în Egipt.

[Sursa foto: Facebook Roxana Donisan ]

Părinții Roxanei, românca ucisă de rechin în stațiunea Hurghada de la Marea Roșie, au aflat de la televizor că fiica lor a fost ucisă de un rechin.


In articol:

Roxana Donisan, funcționară la Direcția de Finanțe, a fost ucisă de un rechin, în timp ce se afla în vacanță în Egipt. Femeia făcea scufundări la câteva sute de metri distanță de mal când a fost atacată. Părinții ei sunt în stare de șoc și nu înțeleg cum a fost posibilă tragedia.

Roxana Donisan

Femeia din România avea 40 de ani și își cumpărase un sejur mai lung în Egipt, acolo unde și-a găsit sfârșitul.

[Sursa foto: Facebook Roxana Donisan ]

Citeste si: Care au fost ultimele cuvinte ale uneia dintre femeile sfâșiate de rechini în Marea Roșie din Egipt

Părinții Roxanei, românca ucisă de rechin în Egipt, mărturisiri tulburătoare

Roxana nu era la primul sejur în Egipt, cunoștea deja locul. Părinții spun că au aflat de la știri că fiica lor a murit

"Am văzut la televizor și mi-a sărit inima din loc. Au dat și poza, vai de mine și de mine", a mărturisit mama Roxanei.

Tatăl Roxanei este în stare de șoc și nu înțelege cum de a putut să i se întâmple așa ceva fiicei lui. Bărbatul a declarat că femeia era un înotător prudent, motiv pentru care șocul știrii a fost extrem de mare pentru familie. 

"Stau să mă gândesc cum a putut să mi-o ia Dumnezeu dacă era credincioasă. Păcatele cui trebuie să le plătească copilul meu?Ea era o înotătoare foarte bună. De la patru ani a fost că am dat-o la înot și a prins o dragoste de apă.Singurul copil, singurul copil! Și măcar dacă aveam un nepot, dar nu a fost să fie să își găsească jumătatea", a mărturisit tatăl Roxanei.

Citeste si: Reacția salvamarului în momentul în care s-a aflat că un rechin se află în apele coastei Sahl Hasheesh, în Egipt. O femeie a povestit totul: „A râs de mine”

Potrivit martorilor care se aflau la fața locului, salvamarii știau că în acea zonă sunt rechini.

Mai mult, aceștia susțin că turistă le-ar fi atras atenția cu puțin timp înainte de tragedie. 

"Mai mulţi turişti au observat în apă o apariţie, s-a presupus că e un rechin. O fetiţă l-a alarmat pe unul dintre salvamari că este vorba despre un rechin, însă acesta nu a luat-o în seamă, considerând că, din punctul ei de vedere este vorba de un delfin",  a declarat un martor.

"Să spună că li s-a părut un delfin. E de râsul lumii! Joi sau vineri am vorbit ultima dată. Foarte mulțumită de timpul petrecut până la acea oră. Era al treilea an acolo, era ca acasă", a spus tatăl Roxanei.

Apropiații femeii sunt acum în stare de șoc. La fostul ei loc de muncă, colegii au aprins o candelă, lângă mai multe iconițe.

Tatăl Roxanei vorbește cu mândrie despre fata lui. Acesta a spus că fiica sa nu a fost căsătorită și toată viața le-a făcut cinste.

„Era a treia oară în Egipt, era locația cunoscută, de aceea nici nu a refuzat-o pe doamna de la agenția de turism. Mai avea un singur loc pentru a-și completa locul. Pe de o parte, s-a bucurat știind locul, calitatea serviciilor, în schimb problema cu rechinii nu prea aveam referințe. Ea dacă făcea ieșiri făcea cu instructorul, cunoștea regulamentul de înot. Înotul era sportul ei preferat vara, iarna patinajul.

Acum momentul fatidic, nu am nicio informație, cum a fost, cum a decurs. Am aflat de la știri că o româncă a murit mâncată de rechin, apoi după două ore că are 40 de ani. A venit apoi poliția să ne ia date personale, probabil și să mă înștiințeze că va lua legătura consulul din Egipt. Era vorba de fata noastră.

Certificarea a fost în momentul când consulul a luat legătura și a confirmat că este fata noastră și că este la spital, dar nu mai e în viață. Să pic de pe scaun, stăteam la masă și vorbeam la telefon. Soția a avut o presimțire rea de cum a văzut informația pe TV, lucru care s-a confirmat. Fiind duminică și personalul fiind liber, la societatea de turism, la urgențe a răspuns, mi-a confirmat și domnișoara aia. Discuțiile au durat până la 22.00, după care nu am putut dormi toată noaptea”, a povestit tatăl româncei în exclusivitate pentru  observatornews.ro.

Citeste si: FILMUL tragediei în cazul celor două femei sfâșiate de un rechin, în Egipt. Ce făceau în momentul atacului

„Roxana, de-a lungul vieții, ne-a făcut numai cinste, începând cu școala primară, liceu de profil economic, după care a urmat același profil, Facultatea de Științe Economice din București și a terminat-o în 2002, a terminat toate studiile, inclusiv două masterate, Resurse Umane și Contabilitate, după care a fost asistentă prepartator la SNSPA, după care fiind probleme cu salariu mic nu putea face față Bucureștiului și în 2008, după șase ani, a venit acasă la Suceava în urma unui concurs organizat de ANAF Suceava și de atunci figura la Executare silită în cadrul ANAF Suceava, până în momentul de acum.

Soarta fiecaruia e undeva sus, nu a fost căsătorită niciodată, ceea ce ne-a marcat și pe noi, poate că pretențiile au fost prea mari sau așa a fost scris în ceruri. Însă situația actuală și felul cum și-a găsit sfârșitul este ceva la care nu ne așteptam, mai ales că era foarte grijulie. Și profesia a învățat-o să respecte legislația și instrucțiuniile din domeniul de activitate. Uneori căuta să nu greșească în niciun fel, era un om spre perfecționism. Așa a fost educată din familie, așa am fost și noi ca părinți. Toată viața ei s-a comportat în felul acesta”, a adăugat tatăl femeii.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Un bărbat a luat ostatici angajaţii unei bănci pentru a-şi recupera banii din cont

Video | Un cangur a încercat să intre prin efracție în Ambasada Rusiei din Australia

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Autorul masacrului din Argeș a planificat crimele pas cu pas - Toate detaliile le-a notat într-un jurnal - Informațiile șocante

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies