Care a fost ultimul mesaj pe care Roxana Donisan l-a transmis familiei, înainte să-și piardă viața sfâșiată de un rechin. Părinții sunt distruși de durere

,
Roxana

Care a fost ultimul mesaj pe care Roxana Donisan l-a transmis familiei, înainte să-și piardă viața sfâșiată de un rechin. Părinții sunt distruși de durere

[Sursa foto: Facebook Roxana Donisan]

Roxana Donisa, românca sfâșiată sâmbătă de un rechin, în Egipt, provenea din Suceava, avea 44 de ani și lucra la Direcția de Finanțe. În ultimele clipe de viață, înainte ca rechinii să-i ia viața, Roxana a vorbit cu părinții ei.


In articol:

Roxana Donisan s-a dus bucuroasă în vacanţă, având în vedere că prinsese ultimul bilet la excursia din Egipt. Din nefericire, viața a avut alte planuri cu femeia. Părinții femeii, Rodica și Gheorghe, sunt sfâșiați de durere. Din primele momente în care au auzit știrea cum că o femeie din România a fost aracată de un rechin în stațiunea egipteamă Hurghada, au avut un sentiment că ar putea fi fata lor.

Mama Roxanei a declarat că femeia iubea această stațiune și a mers deja pentru a treia oară acolo, dar nimeni nu s-ar fi așteptat să fie și ultima dată. Roxana își rezervase două sejururi în Egipt, pentru a se asigura că are timp să se distreze și să se bucure de vacanță în stațiunea ei favorită, relatează România Tv.

Care a fost ultimul mesaj pe care l-a trimis Roxana Donisan părinților ei 

Roxana

Care a fost ultimul mesaj pe care l-a trimis Roxana Donisan părinților ei 

[Sursa foto: Facebook Roxana Donisan]

„Îi plăcea foarte mult în Egipt, la Hurghada. Înainte de pandemie a făcut filmări cu delfini, scufundări. Azi (n.r.: luni) trebuia să se întoarcă și duminică s-a dus să înoate. Când am văzut la televizor știrea cu rechinul mi-a sărit inima din loc. Am rugat-o pe o vecină care are un telefon performant să-i trimită un mesaj. N-a mai răspuns. Emilia, vecina, m-a liniștit, că probabil nu a luat telefonul la plajă, că nu merge internetul.

Ce să nu meargă... Joi am vorbit ultima dată cu ea. Duminică s-a dus la ultimul înot și s-a dus la moarte”, a povestit, îndurerată, mama Roxanei.

Citeste si: Monica Tatoiu şi-a anulat vacanţa în Egipt. S-a speriat de cazul româncei ucise de rechin

„Ne arată fotografii cu fiica ei, unicul copil, din alte vacanțe, pentru că Roxanei îi plăcea foarte mult să călătorească. Malaysia, Singapore, China, Grecia. „Tare cuminte a fost. Ne-a ascultat. Pe 28 iunie, la ora 14:44, am primit ultimul mesaj de la ea”, mai spunea mama femeii. 

„Ea îmi dădea curaj, îmi dădea putere. Era un om perfecționist, în tot ce făcea. Îi plăcea să meargă în Egipt pentru scufundări pentru că era apa cristalină, curată”, a povestit tatăl Roxanei, vizibil îndurerat.

„Ea a ajuns până la geamandură. Acolo apa e de maximum 2 metri, unde a înhățat-o rechinul. Sunt poze făcute de un turist de pe vasul care era imediat dincolo de geamandură. El a alertat. Nu avea nimeni curajul să sară în apă să o salveze.

Când a venit poliția la ușă să ne ceară date personale și a întrebat dacă locuiește aici, mi-a cerut numărul de telefon, i l-am dat și n-a trecut un sfert de oră și m-a sunat consulul din Egipt, care a spus că e vorba de fata noastră. Prima informație a fost că a reușit să ajungă până la mal, asta înseamnă că nu era distanță mare și confirmă că de pe vas cineva filmase lupta. De la societatea de turism mi-au spus ce mi-a spus și consulul. Azi am făcut toate demersurile pentru certificatul de deces și aducerea ei acasă. Domnul consul mi-a promis că într-o săptămână o aducem”,  a declarat tatăl Roxanei Donisan.

Citeste si: Care au fost ultimele cuvinte ale uneia dintre femeile sfâșiate de rechini în Marea Roșie din Egipt

La locul de muncă, una dintre colegele Roxanei, Violeta Apetrea, spunea că, pe 4 iulie, femeia ar fi trebuit să se întoarcă la birou. O altă colegă, Anca Boca, știa cât  de fericită a fost Roxana pentru această vacanță.

 „Era foarte fericită că pleacă în această vacanță, abia aștepta să ajungă. Au sunat-o de la agenția de turism că au un loc, era ultimul bilet la avion”, arată  Monitorul de Suceava.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine era românca ucisă de un rechin în Egipt - Detalii cutremurătoare

S-a stabilit data la care va încoronat oficial Regele Charles al III-lea

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Care au fost ultimele cuvinte ale uneia dintre femeile sfâșiate de rechini în Marea Roșie din Egipt

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies