Robert riscă să fie eliminat din „Casa iubirii”! „Tu nu vezi că nu te vor 13 oameni în casă, aici?”. Aflați care va fi soarta concurentului mâine, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 feb 2023, 20:00

Aflați care va fi soarta lui Robert mâine, într-un nou episod din „Casa iubirii”

Sursa: Captură KANAL D

Mâine, într-o nouă ediție din „Casa iubirii”, va avea loc o nouă eliminare. Robert este țintit de către toți concurenții!

Mâine, într-un nou episod al emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și

difuzată exclusiv la Kanal D, concurenții se pregătesc pentru o nouă eliminare. Spiritele se încing, iar soarta lui Robert atârnă pe un fir de ață subțire!

Robert riscă să fie eliminat din „Casa iubirii”

Mâine, într-o nouă ediție a emisiunii „Casa iubirii”, concurenții rostesc numele celor pe care vor să îi elimine. Robert declară că va elimina o fată cu care crede că nu va fi împreună

niciodată și căreia îi va face viața mai ușoară dând-o afară din emisiune pentru a-i proteja sentimentele față de el.

„Voi vota o fată cu care cred că nu o să am niciodată o relație în viața asta. Îi este frică să nu rămână în emisiune, să intre altcineva și să mă îndrăgostesc, ar suferi mult, cred eu, părerea mea”, a declarat Robert.

Marinel nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa lui Robert, fiindu-i imposibil să-i mai suporte comportamentul și ironiile pe care le face la adresa lui. 

Citește și: „Ești foarte nesimțit și fals”. Mihaela îl pune la zid pe Patrick, fiind convinsă că schimbarea de comportament este cauzată de premiul de 5.000 de lei

„Nu te mai suport, frate, nu te mai suport! Râzi că Natalia m-a refuzat la pupic, râzi că Bianca, că a plâns Alex, râzi! Păi râzi, ești bucuros! O să vedeți că o să ajungeți și voi, o să suferiți și voi, păi ce vorbe sunt astea, frate?!”, a declarat, nervos, Marinel. 

Concurenții își spun părerea sinceră despre Robert

Fiecare concurent în parte, atât fete cât și băieți, își spun părerea despre Robert și despre modul în care este el ca persoană. Din păcate, concurentul nu este susținut de nimeni. 

Citește și: Deea Maxer a luat ambii copii la ea acasă! Imagini emoționante, după divorț

„Mă irită prezența lui și felul de a fi ca persoană”, a afirmat Nona.

Citește și: Cine este primul favorit al publicului din sezonul doi al emisiunii „Casa Iubirii”. Concurentul a primit râvnitul premiu de 5.000 de lei

„Tu nu vezi că nu te vor 13 oameni în casă, aici?”, a spus, la rândul său, Radu.

„Dintre fete nu te suportă niciuna, deci noi suntem de vină”, a precizat Marinel. 

În final, toate fetele încep să pronunțe numele lui Robert, propunându-l spre eliminare.

Mihaela și Robert au avut prima escapadă romantică. Cum a decurs prima lor întâlnire în afara casei:”Aș merge oriunde cu tine”

Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii” și aflați ce se va întâmpla cu soarta lui Robert mâine, 5 februarie 2023, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!

 


Cristina este devastată după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Mi-e greu! Foarte greu să-l văd așa cum e acum!” Marinel și Ionuț s-au oferit să îi șteargă lacrimile Cristinei! „Plângi după fraier, când prințul ei aici!”