Nona ia o decizie șocantă în privința lui Patrick, după cină romantică! „Nu mi-aș dori să încerc să te cunosc mai bine!” Aflați cum va reacționa Patrick, sâmbătă, 4 februarie, în Casa iubirii, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 03 feb 2023, 20:02
video Foto(4)

Răsturnare neașteptată de situație in Casa iubirii! După cină romantică, Nona are de gând să rupă orice legătură cu Patrick! „Nu-mi plac oamenii falși! Îmi pare rău că am dat greș!” Iată ce anume a determinat-o să ia această decizie radicală!

Concurenții celui de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii au parte în fiecare zi de noi provocări și momente uluitoare, menite să îi apropie din ce în ce mai mult pentru a află noi detalii unii despre ceilalți, pentru a-și găsi jumătatea. Ediția de sâmbătă, premergătoare Galei va fi marcată de o nouă răsturnare neașteptată de situație în ceea ce îi privește pe Nona și Patrick, în ciuda faptului că aceștia au avut de curând parte de o cină romantică și păreau că se îndreaptă spre o posibilă relație.

Însă Nona îl va anunță pe Patrick despre noile sale intenții în ceea ce îl privește.

Nona ia o decizie șocantă în privința lui Patrick, după cina romantică! „Nu mi-aș dori să încerc să te cunosc mai bine!”

În ediția de sâmbătă, 4 februarie, în Casa iubirii, Nona va deschide subiectul cinei romantice dintre ea și Patrick. Vizibil afectată, tânăra îi va spune lui Patrick, faptul că nu își mai dorește să îl cunoască, deoarece a conștientizat de curând că este un bărbat fals și nu se potrivesc pentru a formă un cuplu.

Nona ii va spune că nu îl consideră un bărbat sincer și că îi pare rău că a încercat să se apropie de el. Mai mult decât atât, concurenta va sublinia că regretă faptul că a dat greș și a insistat să îl cunoască pe el și nu s-a orientat către un alt băiat din casă.

Nona: Spune-mi, te rog, cu ce părere ai rămas de la cina noastră?

Patrick: Cu o părere foarte bună! Mi-a plăcut foarte mult și începem tot mai mult să ne cunoaștem din ce simt eu!

Ionuț: Dar ea nu pare așa încântată!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nona: Cu siguranță nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine!(...) Nu ești sincer deloc! Și îmi pare rău de chestia asta! Nu-mi plac oamenii falși și îmi pare foarte rău că am dat greș!

Patrick: Eu tot nu înțeleg de unde ai tras tu concluzia că sunt fals cu ține!

Nona: Am simțit-o! Am văzut-o în ochii tăi, în atingeri, în chestii...

Îndreptarea spre Natalia... Tu înțelegi că nu erau emoții? Știi ce e aia că nu-i? Nu-i!

Citește și: Patrick, alesul Nonei la cina romantică, din Casa iubirii! Iată ce și-au spus cei doi tineri în primele lor momente romantice și cum a reacționat Patrick! „Eram convins că va fi cu Ionuț! Am emoții”

Citește și: Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință