Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Author: Ana Filip
Actualizat: 02 feb 2023, 19:00
casa iubirii Foto(4)

Nona si Patrick, întâlnire neașteptată in camera roșie

Sursa: Captură KANAL D

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Concurenții din Casa iubirii, sezon 2, au parte în continuare de noi momente palpitante și pline de romantism, deoarece rând pe rând încep să se contureze deja primele posibile cupluri. După ce în urmă cu o zi, Nona își exprimase dorința de a merge la un date cu Ionuț, în ediția de astăzi, concurenta s-a răzgândit și l-a invitat în camera roșie pe Patrick. Răsturnarea neașteptată de situație l-a uluit pe Ionuț, care speră

că tânăra își dorește să îl cunoască și vor putea merge împreună la o prima întâlnire.

Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!”

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, Nona a uimit pe toată lumea, în clipă în care și-a dorit că în camera roșie să vină Patrick și nu Ionuț, așa cum se așteptau

toți, după ce în ziua precedentă își exprimase dorința de a-l cunoaște pe Ionuț.

Citește și: Nona, lovitură neașteptată pentru Patrick! Concurenta solicită o întâlnire cu Ionuț! „Crezi că sunt jocuri? Nu sunt jocuri! Am spus că nu sunt jocuri!”

Tot astăzi, Ionuț i-a mărturisit lui Alexandru faptul că dintre toate fetele din Casa iubirii și-ar dori să o cunoască mai bine

tocmai pe Nona, care i-a atras atenția încă de când a pășit în emisiune. Însă speranța lui Ionuț s-a năruit la scurt timp, deoarece Nona l-a chemat pe Patrick în camera roșie și a recunoscut că s-a simțit confuză în ultima vreme și că el este de fapt băiatul pe care vrea să îl cunoască și își va îndrepta întreagă atenție asupra lui.

„Îl vreau pe Patrick

aici! Pentru că nu vreau să mă dau la o parte de la decizia pe care am luat-o de la bun început! Și chiar îmi doresc să-l văd aici și să mă facă să înțeleg ceva important pentru mine! Doamne, ce emoții am!”, a spus Nona.

Odată ajuns în camera roșie, Patrick o va îmbrățișa strâns pe Nona și o va copleși cu un sărut pasional. Cei doi tineri au încercat să lămurească toate neînțelegerile apărute între ei, iar Nona i-a mărturisit că s-a simțit bulversată și chiar confuză în ceea ce îl privește în ultimele zile și a crezut că el se va juca si nu are intenții serioase cu ea. 

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Patrick: Am șters cu buretele tot! Am venit foarte supărat azi dimineață! Dacă nu mi-ai fi spus ce mi-ai spus!

Nona: Eu am început să plâng! M-am simțit tare prost! Chiar nu am vrut să te fac să te simți prost! Sincer, îmi părea așa că joci! Mi se părea că te joci! Și te-ai făcut cum e canapeaua asta la față!

Patrick: Pe mine m-a deranjat că eu când am coborât de la camera roșie, știu că n-aveam voie să spun cu cine am fost doar că am spus tuturor! Eram foarte dezamăgit așa de mine, ce impresie ți-am lăsat! Fix acum când simt să mă duc spre ea sută la sută ea și-a schimbat părerea? Și când s-a făcut conexiunea nu mă așteptăm deloc! N-am înțeles nimic! Îți mulțumesc că m-ai lămurit astăzi!

Nona: E posibil să-mi dea date-ul și nu știu dacă e posibil să-l refuz! Nu eram sigură de ține! Eu nu cred în vârstă!

Horoscop chinezesc weekend 18-19 martie 2023: Zodiile cu șanse mari de reușită. Norocul le surâde la sfârșit de săptămână

Patrick: Gata? Te-ai liniștit? Eu doar atât îți spun: ai încredere! Acum vreau să știi că sunt sută la sută îndreptat spre tine și nu mai am nevoie să stau să vorbesc cu nimeni din casă!

Citește și: Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!