Patrick, alesul Nonei la cina romantică, din Casa iubirii! Iată ce și-au spus cei doi tineri în primele lor momente romantice și cum a reacționat Patrick! „Eram convins că va fi cu Ionuț! Am emoții”

Author: Ana Filip
Actualizat: 03 feb 2023, 19:17
Foto(4)

Nona și Patrick s-au bucurat de prima lor cină romantică, în Casa iubirii! „Sărutul tău m-a luat prin surprindere!” Iată ce și-au spus cei doi tineri!

Sezonul al doilea al îndrăgitei emisiuni Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, dar și noi provocări de pomină pentru concurenții care au venit să își caute perechea. Tinerii dornici să afle din ce în ce mai multe detalii unii despre ceilalți încep să se apropie și chiar să lege prietenii frumoase care în curând să ducă la formarea primelor cupluri în cadrul show-ului.

Printre cei care au legat deja simpatii se numără Patrick și Nona, care vor avea și ei parte de o prima cină romantică.

Patrick este alesul Nonei la cina romantică! Iată ce și-au spus cei doi tineri în primele lor momente în doi

După ce în ediția de miercuri, în Casa iubirii, Nona își exprimase dorința de a-l cunoaște pe Ionuț și chiar a solicitat o întâlnire cu

acesta, joi, tânăra și-a schimbat părerea la 180 de grade și l-a invitat pe Patrick în camera roșie, pentru a încerca să lămurească neînțelegerile apărute între ei.

În cele din urmă cei doi tineri au căzut la pace și mai mult decât atât s-au sărutat pasional, spre marea surprindere a tuturor celorlați concurenți din emisiune, care nu se așteptau că lucrurile să evolueze atât de rapid între ei.

Citește și: Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

In ediția de astăzi, emoțiile au atins cote maxime pentru Patrick, deoarece tânărul a așteptat cu sufletul la gură să afle cu cine se va întâlni Nona la cină, dacă va fi Ionuț cel ales sau el.

În cele din urmă, Patrick a fost anunțat că el a fost cel ales de Nona pentru prima lor cină în doi și astfel tânărul a plecat vizibil emoționat spre camera roșie, acolo unde s-a desfășurat prima lor cină romantică.

Patrick: Wow! Ce surpriză! Te așteptai să fie cu mine? Știai că e cu mine?

Nona: Eu știam tot!

Patrick: Am fost agitat astăzi în privința cinei! Eram convins că va fi cu Ionuț! Și nu înțelegeam de ce te pregătești atât de mult pentru cină asta! Am crezut că și tu convinsă că va fi cu Ionuț! Am emoții!

Citește și: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea

Nona: Ai emoții? Nu trebuie să ai!

Patrick: Ce părere ai despre mine? În ultima perioada!

Nona: Sărutul tău m-a luat prin surprindere!

Patrick: Te-a deranjat? Sincer!

Nona: Nu! Mi l-am dorit! L-am primit!

Horoscop aprilie 2023: Zodiile care vor avea parte de o lună de vis! Totul se schimbă în bine în viața lor

Patrick: Îmi doream să clarificăm lucrurile dintre noi și să punem punctul pe i, pentru că deja simțeam că se duceau discuțiile prea mult în chestia asta... Nona ar vrea date cu Ionuț... Nona îl simpatizează pe Alex, adică deja simțeam că e prea mult!

Citește și: Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

 


Bianca, atac aprig la adresa lui Robert! Concurenta și-a ieșit din minți în clipa în care s-a simțit invidiată pentru relația ei cu Alex! „Robert e ofticat de moare, transpiră!”