Ricardo și Marius se bat pe Manuela la "Puterea dragostei"! Bruneta a dezvăluit de cine se simte mai atrasă!

,

Ricardo și Marius au o dispută masculină pentru inima Manuelei. Manuela a dezvăluit în emisiunea "Puterea dragostei" de cine se simte mai atrasă.


In articol:

Atât băieții, cât și fetele au discutat în casele lor despre un posibil cuplu pe care îl va face Manuela în casa "Puterea dragostei".

"A văzut că ești supărat", au remarcat băieții, legat de Marius. "Nu mă simt bine", a explicat el.

"L-a simțit", a remarcat altcineva.

"Să fie oare o strategie? Să-l facă gelos pe Ricardo?", a fost o altă ipoteză, Ricardo negând.

Ricardo și Marius se bat pe Manuela la "Puterea dragostei"! De cine se simte ea mai atrasă

În casa fetelor, Manuela le-a dezvăluit colegelor sale de cine se simte mai atrasă. "Până acum de Ricardo. Ricardo e mult mai atent. Marius a fost, într-adevăr, în prima zi, cred că și-a pierdut interesul. Poate s-a simțit rău astăzi. Mi-a scris și aseară, și azi-dimineață. Nu, nu cred că o dă în prietenie el, doar că eu nu-l văd să vină după mine, să mă caute. Spre deosebire, Ricardo a venit, eu cred că Marius și-a pierdut interesul", le-a spus Manuela fetelor.

Andreea Pirui a dezvăluit că Marius a venit la ea și i-a spus că vrea să o cunoască mai bine pe Manuela. În replică, Manuela a spus că așteaptă ca Marius să facă pași, să demonstreze acest lucru.

Jador a susținut că Manuela îl place pe Mocanu!

Jador a aruncat bomba la "Puterea dragostei" despre Manuela și Bogdan Mocanu, după intrarea în casă a brunetei! Cântărețul susținea că Manuela îl place pe Bogdan și a făcut dezvăluiri despre cum s-au cunoscut aceștia.

Manuela și Bogdan au recunoscut, atunci când frumoasa brunetă a intrat în casă, că se cunoșteau dinainte.

"Culiță a venit cu trei fete aici. Noi doi ne-am bătut pe una, că una era a lui Culiță. Dar nouă ne plăcea de aia cu care era Culiță. După ce Culiță ne-a spus că nu mai este cu fata aia, el pac mesaje. El s-a băgat, într-un fel vorbeau la telefon, aveau o relație virtuală.

Fata aceasta vorbea cu el mai mereu prin mesaje și prin webcam, chestii de genul ăsta, nu cu Manuela, cu fata cealaltă, la un moment a surprins-o și pe Manuela în cadru.

Și Manuela și Bogdan... (n.r.: se pupau virtual)

Și așa s-au cunoscut, Manuela l-a abordat cu un pupic pe Facebook, el a răspuns la fel, au vorbit, ea a spus că intră pentru el în casă, Bogdan a spus <Bine, vino>. Acum mult timp, până la Ana cred... Cred că îi place de Bogdan", a spus Jador la "Puterea dragostei". 

Citeste si: Iancu de la Puterea dragostei. Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata cand era copil. Imagini de colectie

Citeste si: Mocanu, război total cu Ligi! A acuzat-o că a făcut videochat: "Nu vorbesc fără dovezi"! Ce replică a avut blonda. Nu a mai ținut cont că e prietenă cu Andra!

Citeste si: Jador, dezbrăcat cu Mariana în camera roșie! Când a ieșit, cântărețul și-a aranjat pantalonii și și-a pus cureaua! Imagini incendiare

 

Citește și:

Mariana și Jador de la Puterea Dragostei s-au pupat în culise! Cum au fost surprinși cei doi

Procent COVÂRȘITOR: majoritatea europenilor vor CONDIȚIONAREA fondurilor alocate de la UE

Andra susține că prietenia dintre Mocanu și Jador e falsă! "Am văzut cum vă certați, vă băgați unul în groapă pe celălalt"

Scandal monstru la "Puterea dragostei" între Ella și Mariana! Prins la mijloc, Mocanu a fost luat la palme de Mariana! Imagini incredibile

5 locuri de vizitat la munte în România. FOTO


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies