Jador, dezbrăcat cu Mariana în camera roșie! Când a ieșit, cântărețul și-a aranjat pantalonii și și-a pus cureaua! Imagini incendiare

Imagini incendiare au fost difuzate astăzi la "Puterea dragostei". Jador a fost dezbrăcat în camera roșie alături de Mariana.

Pedeapsa lui Mocanu l-a pus în mare dificultate pe Jador. Nu numai că a stat dezbrăcat în camera roșie cu Mariana, dar a și fost legat de aceasta.

Când Mocanu a intrat în camera roșie pentru a-i dezlega pe cei doi, Jador a zbughit-o imediat de acolo.

Imaginile ulterioare l-au arătat pe Jador aranjându-și pantalonii și punându-și cureaua. "Ai ceva pe fund", l-a avertizat Mariana pe Jador înainte ca acesta să fugă din camera roșie.

Mariana, îndrăgostită de Jador!

Mariana a recunoscut încă de la început că se simte atrasă de Jador. El exclude însă din start o idilă între ei doi.

”Mariana este specială. Cât am fost la Istanbul, i-am ascultat povestea de viață și, credeți-mă, este una foarte dureroasă. Fata asta nu a avut o copilărie normală. Este un suflet foarte bun, cel mai bun din casă, dar se comportă că un copil neastâmpărat! E o prietenă deosebită, dar, din punct de vedere sentimental, nu aș putea să fiu niciodată cu o femeie ca ea”, declara Jador despre Mariana.

”Îmi doresc tare mult așa un soț”, a spus, la un moment dat, cu ochii în lacrimi,  Mariana despre Jador. Mărturisirea l-a făcut pe Bogdan Mocanu să exclame: ”S-a îndrăgostit de Jador”. 

Și Mary recunoștea că Mariana le-a înnebunit pe fete cu Jador. "Mariana de la Puterea dragostei este îndrăgostită de Jador! Ne înnebunea cu el. Cum ieșea din emisiune, asculta melodia lui  încontinuu până ajungeam la hotel. În tot acest timp, și vorbea despre Jador. Culmea, nu putea fi pusă niciodată pe ”silence”, turuia întruna. Bianca era cea care stătea cu ea în față și nu știu cum o suporta până la destinație. E ea mai eroină! Apoi, se ducea în camera și tot pe Jador îl pomenea", spunea Mary.  

Citeste si: Fizz, prima reactie dupa plecarea din casa "Puterea dragostei"! Iata cum a fost susprins si ce mesaj le-a transmis fanilor sai!

Citeste si: Ella Puterea dragostei - Ce mesaj emotionant le-a transmis fanilor ei

Citeste si: Raluca de la "Puterea dragostei" s-a despărțit de Ricardo și s-a cuplat cu fostul iubit, iar acum a făcut ANUNȚUL! Ce se întâmplă cu relația ei

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate