Cea mai fierbinte imagine cu Mariana de la "Puterea dragostei"! A lăsat să i se vadă zona intimă! Cum a apărut

Mariana de la "Puterea dragostei" a defilat într-o lenjerie intimă extrem de sexy, care a lăsat să i se vadă zona intimă. Despre Mariana se știe că este fotomodel.


In articol:

Mariana recunoștea că este atrasă de Jador, însă acesta nu își dorește o relație cu ea, ci doar ca ei să fie prieteni.

”Mariana este specială. Cât am fost la Istanbul, i-am ascultat povestea de viață și, credeți-mă, este una foarte dureroasă. Fata asta nu a avut o copilărie normală. Este un suflet foarte bun, cel mai bun din casă, dar se comportă că un copil neastâmpărat! E o prietenă deosebită, dar, din punct de vedere sentimental, nu aș putea să fiu niciodată cu o femeie ca ea”, declara Jador despre Mariana.

Cea mai fierbinte imagine cu Mariana de la "Puterea dragostei"!

Mariana a participat ca model la numeroase defilări, însă aceasta, în lenjeria intimă ce a lăsat să se vadă inclusiv zona intimă a concurentei de la "Puterea dragostei", este de departe cea mai fierbinte.

”Îmi doresc tare mult așa un soț”, a spus, la un moment dat, cu ochii în lacrimi,  Mariana despre Jador. Mărturisirea l-a făcut pe Bogdan Mocanu să exclame: ”S-a îndrăgostit de Jador”. 

Și Mary recunoștea că Mariana le-a înnebunit pe fete cu Jador. "Mariana de la Puterea dragostei este îndrăgostită de Jador! Ne înnebunea cu el. Cum ieșea din emisiune, asculta melodia lui  încontinuu până ajungeam la hotel. În tot acest timp, și vorbea despre Jador. Culmea, nu putea fi pusă niciodată pe ”silence”, turuia întruna. Bianca era cea care stătea cu ea în față și nu știu cum o suporta până la destinație. E ea mai eroină! Apoi, se ducea în camera și tot pe Jador îl pomenea", spunea Mary.  

Citeste si: Zanoaga o sa innebuneasca! Au aparut imagini cu Simina goala la dus

Citeste si: Dupa ce Livian s-a uitat la chilotii ei Mariana a prins curaj! Fanii au luat foc: s-a pozat cu fundul la vedere

Citeste si: BOMBA! Stefania il place pe FRATELE lui Adelin? Care a fost motivul despartirii: ''E mai frumos decat Ade''

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate