Iancu de la Puterea dragostei. Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata cand era copil. Imagini de colectie

Iancu de la Puterea dragostei este unul dintre cei mai carismatici concurenti, dar si un barbat atragator. Iata cum arata Iancu atunci cand era copil:


In articol:

Iancu de la Puterea dragostei este unul dintre cei mai atragatori concurenti si nu au fost putine fetele care i-au dat tarcoale, visand la o relatie cu tanarul. In varsta de 20 de ani, Iancu Sterp are deja o multime de fane si se afla la inceputul unei cariere stralucite.

Concurentul de la Puterea dragostei s-a apucat recent de cantat, iar fratele lui mai mare, Culita Sterp, spera sa ii calce pe urme. Insa Iancu ar putea cu mare usurinta sa fie model pentru ca natura a fost generoasa cu el si l-a inzestrat cu toate calitatile pe care le are un barbat chipes. Inalt, atletic, cu muschi bine lucrati, Iancu are o privire seducatoare si un chip pe care multe fete viseaza sa il vada dimineata, langa ele.

Dar Iancu a fost si el copil! Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata atunci tipul cuceritor de acum.

Citeste si: Kevin Puterea dragostei acuzat ca are iubita acasa, ca face chat si ca are un contract ilegal cu casa de productie din Turcia. Mesajul noului concurent

Citeste si: Manuela de la Puterea dragostei este copia fidela a mamei sale. Nu o sa-ti vina sa crezi cat seamana si cu bunica

Citeste si: Mariana Puterea dragostei - Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata in copilarie

Iancu de la Puterea dragostei. Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata cand era copil. Imagini de colectie

Iata imagini cu Iancu si fratii lui, din frageda pruncie pana la adolescenta:

Iancu Puterea dragostei, in bratele lui Culita

Citeste si: Iancu Sterp, de la "Puterea dragostei", in tandreturi cu Denisa, noua concurenta! Iata cum au fost surprinsi cei doi, in cabina de machiaj!

Citeste si: Mocanu, război total cu Ligi! A acuzat-o că a făcut videochat: "Nu vorbesc fără dovezi"! Ce replică a avut blonda. Nu a mai ținut cont că e prietenă cu Andra!

Citeste si: "Ma folosesc de aceasta..." Ricardo Puterea dragostei a facut anuntul! Reactia fanilor lui

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies