Mocanu, război total cu Ligi! A acuzat-o că a făcut videochat: "Nu vorbesc fără dovezi"! Ce replică a avut blonda. Nu a mai ținut cont că e prietenă cu Andra!

Mocanu și Ligi s-au implicat într-un război total în emisiunea de astăzi "Puterea dragostei". Mocanu a acuzat-o pe Ligi că a făcut videochat.


In articol:

Livian s-a implicat și el în dispută și i-a spus lui Ligi că nu ar merge niciodată la hotel cu ea și că nu reprezintă o opțiune pentru el.

Iată dialogul din casă:

Mocanu: Ligi, ți-ai luat hainele de scandal astăzi pe tine?

Livian:Bună observație

Ligi: Nu mi-am luat nicio haină de scandal

Livian: După cum vezi noi suntem îmbrăcați în negru

Mocanu: Păcat

Ligi: Păcat pentru voi, băieți, că o să iasă foarte urât astăzi, credeți-mă. O să vă fac de râs rău de tot. Ca să țineți minte că ați întrecut orice limită a bunului-simț

Mocanu: Ligi, ca să vezi că suntem băiețași...

Citeste si: Bogdan Mocanu, amenintare dura pentru Ligi! "Din pacate pentru tine ziua zero a venit!" Afla cum va reactiona concurenta si ce furtuna se va dezlantui in casa "Puterea dragostei", JOI, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D

Livian: Trebuia pur și simplu să îți zic ceea ce gândesc. Chiar dacă aș avea posibilitatea și oportunitatea să te chem la hotel nu aș face-o. N-ai fi o opțiune.

Ligi: Nu mă interesează, sunt detalii care nu mă interesează. Nici tu pentru mine, stai liniștit. Nu te-a insinuat nimeni pe tine, nu știu de ce te simți.

Livian: Ai pronunțat numele Comănici

Jador: Ai atacat în mai multe părți, Ligi

Mocanu, război total cu Ligi! A acuzat-o că a făcut videochat

A fost momentul în care Mocanu a acuzat-o pe Ligi că a făcut videochat și i-a spus că va prezenta și dovezile, pe care le așteaptă.

Mocanu: Legat de Ligi, am cărțile puse în ordine demult și o să o sancționez ca o catifea ce sunt. Ligi, din fericire sau din păcate pentru tine Ziua 0 a venit. Am o livrare pe care o aștept. O știi pe fata aia care a zis de Andra nu știu ce și, de fapt, ea era? Tu ieri ai zis de videochat, eu mi-am asumat public

Ligi: Da, scumpul meu, sunt faptele tale, nu sunt ale mele

Mocanu: Hoțul nu strigă hoțul! Și eu nu vorbesc fără dovezi, aștept o livrare. Astăzi nu merg imprimantele că aș fi vrut să umplu casa fetelor de tapet. Urât din partea ta

Ligi: Și din partea ta!

Mocanu a mai acuzat-o pe Ligi că s-au întâlnit cu câțiva turci în afara casei, iar ea i-a cerut să prezinte dovezi.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate