Jador a detonat bomba la "Puterea dragostei": "Manuela îl place pe Bogdan"! Ce dezvăluiri a făcut despre cei doi: "I-a spus lui Bogdan că intră pentru el în casă"

Jador a aruncat bomba despre Manuela și Bogdan Mocanu! Cântărețul susține că Manuela îl place pe Bogdan și a făcut dezvăluiri despre cum s-au cunoscut aceștia.

Manuela și Bogdan au recunoscut, atunci când frumoasa brunetă a intrat în casă, că se cunoșteau dinainte.

"Culiță a venit cu trei fete aici. Noi doi ne-am bătut pe una, că una era a lui Culiță. Dar nouă ne plăcea de aia cu care era Culiță. După ce Culiță ne-a spus că nu mai este cu fata aia, el pac mesaje. El s-a băgat, într-un fel vorbeau la telefon, aveau o relație virtuală.

Fata aceasta vorbea cu el mai mereu prin mesaje și prin webcam, chestii de genul ăsta, nu cu Manuela, cu fata cealaltă, la un moment a surprins-o și pe Manuela în cadru.

Și Manuela și Bogdan... (n.r.: se pupau virtual)

Și așa s-au cunoscut, Manuela l-a abordat cu un pupic pe Facebook, el a răspuns la fel, au vorbit, ea a spus că intră pentru el în casă, Bogdan a spus <Bine, vino>. Acum mult timp, până la Ana cred... Cred că îi place de Bogdan", a spus Jador în emisiunea de astăzi "Puterea dragostei". 

Mocanu nu a comentat în niciun fel afirmațiile lui Jador, dând de înțeles că lucrurile așa s-au întâmplat, în timp ce Manuela i-a spus artistului, la un moment dat: "Nu este deloc adevărat ce ai zis tu, Jador".

Ce spunea None despre Mocanu și Manuela

None a vorbit și el, în emisiunea de ieri, despre Manuela și Bogdan. El a dezvăluit ce i-a spus acesteia.

"Bogdan, chiar vreau să-ți zic o chestie. Vorbeam cu Manu și i-am zis: <Manu, vezi că nu sunt bine ei, dacă tot nu ai venit pentru Bogdan de ce nu te retragi tu din ecuația lor ca să fie și ei liniștiți>. Dacă eram așa șarpe, puteam să zic <Aa, ai venit pentru el>, din contră, am zis că ar trebui să se retragă ca să nu-i mai dea neliniștea asta ei. N-am, frate, treabă, n-am venit să o iau pe femeia asta (n.r.: Andra) de nevastă, n-am venit să stric cupluri", a spus None.

Andra suspecta deja că între Manuela și Mocanu ar fi ceva. Mocanu anunța că s-a despărțit de Andra, dar la scurt timp după aceea Andra a anunțat împăcarea.

Citeste si: Cum arata Manuela in urma cu cativa ani! Nu era BRUNETA! Imaginile pe care putini le-au vazut

Citeste si: Mariana și Jador, nuntă la "Puterea dragostei"! Bianca nu i-a menajat deloc: "A fost un dezastru total, am mai văzut așa ceva doar în filmele horror"

Citeste si: Nelson Mondialu nu o lasă în pace pe Bianca: "Numele ăsta îmi dă răsculări"! Ce a dezvăluit tatăl lui Livian și ce verdict dă în relația fiului său cu Bianca

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate