Mariana și Jador, nuntă la "Puterea dragostei"! Bianca nu i-a menajat deloc: "A fost un dezastru total, am mai văzut așa ceva doar în filmele horror"

Author: A.I.

Mariana și Jador au făcut nuntă în casa "Puterea dragostei"! Având în vedere că Mariana deja trimisese invitațiile, cei din casa "Puterea dragostei" au zis să pună și în aplicare nunta.

Ceremonia a fost una în glumă, desigur, ca și cea a lui Culiță Sterp cu Simona. 

Concurenții au făcut hora, iar băieții l-au pregătit pe mire, Jador, ca pentru o nuntă reală. Cel care avea sarcina să îl bărbierească era chiar rivalul lui, None, cu care a avut o ceartă în emisiunea de ieri "Puterea dragostei".

"Să se pupe mirii", au cerut toți concurenții.

"Nunta a fost un dezastru total, am mai văzut așa ceva doar în filmele horror", a spus Bianca. 

Citeste si: Puterea dragostei- Livian: "Ne-am mutat impreuna! Suntem mai apropiati!"

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

Citeste si: Bogdan Mocanu și Fizz, un nou scandal! "Mi-ai jignit părinții"! Fizz i-a amenințat pe el și pe Jador cu tribunalul: "Să răspundă în fața legii"

Citeste si: Culita Sterp colaborare cu Florin Salam. Fanii celor doi sunt in delir: "Am trait sa o vad si pe asta!"

Mariana publicase deja invitația de la nunta ei cu Jador

Mariana publicase anterior, pe contul ei de socializare, o fotografie cu invitația la nunta ei cu Jador. Nunta era stabilită pentru 23 octombrie, dar iată că cei doi concurenți au făcut ceremonia mai repede, în casă. 

Guvernul Ciolcau a fost învestit. Acesta a primit 290 de voturi pentru și 95 împotrivă

Mariana a spus în repetate rânduri că este atrasă de Jador. De partea cealaltă, simpaticul artist nu o poate vedea pe Mariana decât ca pe o prietenă, excluzând o relație cu ea. 

După ce Jador s-a întors în casa "Puterea dragostei", iar Mariana, sătulă de atâtea așteptări, a spus că nu îl mai dorește, Mocanu a sfătuit-o ce să facă pentru a-l cuceri. "Știi ce sfat îți dau? Că eu îl cunosc. Pe el îl atrage când o femeie nu-l bagă în seamă și când bagă în seamă pe altcineva. Baxter e disponibil", i-a spus Mocanu Marianei, încercând să o convingă să nu renunțe la Jador.

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!