Nelson Mondialu nu o lasă în pace pe Bianca: "Numele ăsta îmi dă răsculări"! Ce a dezvăluit tatăl lui Livian și ce verdict dă în relația fiului său cu Bianca

Author: A.I.

Nelson Mondialu nu se oprește din a o invoca pe Bianca în vlogurile sale. El a dezvăluit și de ce numele "Bianca" îl face să i se ridice părul de pe piele.

"Numele ăsta de Bianca îmi dă răsculări. Pe prima mea nevastă cu care am copil o chema Bianca", a dezvăluit Nelson Mondialu într-un vlog.

Nelson Mondialu a decis și soarta relației lui Livian cu Bianca. Cum va ști dacă Bianca va rămâne cu fiul lui Livian? Veverița îi va da răspunsul, Nelson argumentând că ea a mai ghicit soarta unui meci în care a jucat România.

"Veverița va fi oracolul oconașului", a spus Nelson. 

Nelson Mondialu nu o lasă în pace pe Bianca: "Numele îmi dă răsculări"

Nelson a ales trei bomboane, pe care le-a pus într-un bol. Primele două bomboane îi reprezintă pe primii iubiți ai Biancăi, Bobicioiu și Oianu, în timp ce ultima îl reprezintă pe fiul lui, Livian. "Pe veveriță, adică pe Bianca, o pun să-i decidă soarta lui Lobo", a spus Nelson.

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

Totodată, el i-a transmis soției sale, Liana, că e posibil ca amândoi să plângă pentru Livian. "Să nu plângem amândoi, ca doi bătrânei. Eu îl iubesc pe oconaș bărbătește, dar tu îl iubești ca o mamă. Când plângi tu, faci inundație", i-a spus Nelson soției.

 

Cum a ajuns Bianca Comanici sa faca videochat. Incredibil cine este barbatul care a fortat-o: Eram in pijamale, m-a tras de mana in fata camerei si...

Citeste si: Cum arata Manuela in urma cu cativa ani! Nu era BRUNETA! Imaginile pe care putini le-au vazut

Citeste si: Cum arata tatal lui Ricardo, fostul concurent ''Puterea dragostei''? Este uimitor cat de mult SEAMANA

Citeste si: Schimbare uluitoare! Cum arată acum Deea de la "Puterea dragostei". A slăbit enorm și s-a pozat din nou în lenjerie intimă! Imagini incendiare

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!