Schimbare uluitoare! Cum arată acum Deea de la "Puterea dragostei". A slăbit enorm și s-a pozat din nou în lenjerie intimă! Imagini incendiare

Author: A.I.

Deea s-a schimbat uluitor de mult! Fosta concurentă de la "Puterea dragostei" a postat, recent, o fotografie pe pagina sa de Facebook.

"Fii elegantă și rafinată în orice moment, chiar și atunci când trebuie să dormi! Simte-te în largul tău oricând!", a scris Deea, alăturând textului imaginile incendiare cu ea în lenjerie intimă.

Surpriză: Deea l-a așteptat la aeroport pe Ricardo!

Deea  l-a așteptat pe Ricardo  la aeroport la întoarcerea acestuia în țară. Mai multă lume a speculat că cei doi ar putea avea o relație.

În timp ce Ricardo a format un cuplu cu Raluca în show-ul" Puterea dragostei", pe Deea părea că o place Alex Bobicioiu, care a format un cuplu cu Bianca.

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

Deea, dezvăluire despre Alex Bobicioiu: ”Mi-a cerut să-mi petrec cu el ultima noapte"

După ce s-a întors în România, Deea a făcut dezvăluiri despre Alex Bobicioiu. Ea a mărturisit că el i-a cerut să își petreacă alături de el ultima noapte din Istanbul.

”Alexandru, mi se pare mie sau te comporți ca acei băieței loviți în orgoliu masculin când sunt refuzați? Te-aș ruga să îmi spui și mie când mi-ai văzut tu sânii ca să faci acel gest penibil ca și cum tu mă cunoști atât de bine fizic încât ți-ai permis să îți dai cu părerea în ceea ce privește forma sânilor mei... De ce ești răutăcios în ceea ce mă privește? Nu ai niciun motiv.

Sau poate că ai, să fie oare faptul că înainte cu o seară să părăsesc Turcia ți-am refuzat subtil și respectuos propunerea de a-mi petrece o noapte cu tine la hotel? Te rog să nu fii supărat pe mine pentru asta. Eu am principii și de obicei, nopțile mele de amor sunt petrecute cu un bărbat, nu cu un copil în corpul unui bărbat de 28-29 de ani. Pentru că se presupune că dacă ai trecut de 25 de ani ești matur, dar în cazul tău, cu părere de rău îți spun că trebuie să mai aștepți.

Nu știu ce părere ți-ai făcut tu despre mine, insistând cu acea noapte la hotel. Vezi de ce am preferat să fiu singură timp de 2 ani? Să nu am nici măcar aventuri de o noapte așa cum îți dorești tu? Tocmai de aceea, ca să nu dau peste "bărbăței" din ăștia ca tine! Stai liniștit că stau foarte bine "la piept" și mă consider norocoasă pentru că altele plătesc câteva mii de euro să aibă sâni mari. Trebuie să recunosc că nu am sânii tocmai ca aceia din silicon, ai mei sunt naturali și este normal să arate natural, pentru că sunt mari...:)))... cine cunoaște acest aspect, știe despre ce vorbesc! Ca și concluzie, sunt mândră de mine pentru că nu mi-am lăsat principiile deoparte acceptând o noapte cu tine. Iartă-mă, dar nu mi-ai stârnit nici măcar curiozitatea. Sfatul meu este să te oprești în a mai jigni fetele ca un băiețel care caută disperat să-și liniștească hormonii. Ai noroc că eu sunt prea finuță ca femeie, și te-am refuzat dându-ți și explicații de ce o fac, alta, în locul meu, ți-ar fi scris: Jet!! Te aștept când revii în țară ca să-ți dau câteva ponturi despre cum să cucerești o femeie, dacă îți dorești să petreci o noapte cu ea. Nu e bună tactica ta”, a fost mesajul Deei pentru Alex Bobicioiu.   

Deea Maxer este în culmea fericirii „ Am ținut surpriză o lună și jumătate” Cum a reacționat Robert Drilea

Citeste si: Andra și Mocanu s-au împăcat! Prima apariție publică după pauza de relație! Cei doi s-au sărutat

Citeste si: Bianca și Andra, primul scandal serios! De la ce a pornit totul: "Tu începi din vorbe, eu îți dau pălmi"

Citeste si: Ce DURERE! Simina a facut anunul: ''Cand pierzi pe cineva drag...''

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!