Ella Puterea dragostei - "Toata lumea ma asteapta pe mine in casa". Fosta concurenta incinge spiritele in casa dragostei

Ella, fosta concurenta Puterea dragostei inca face valuri in randul baietilor. Afirmatiile brunetei din mediul online au produs controverse in casa dragostei.Ella, fosta concurenta de la Puterea dragostei, care a fost eliminata din competitie pe cand era in mijlocul unor controverse alaturi de Jador, inflameaza inca atmosfera din casa, chiar si in absenta.

Ella Puterea dragostei - "Toata lumea ma asteapta pe mine in casa"

Dupa ce cativa baieti au intrat in casa dragostei special pentru Ella, frumoasa bruneta a intrat in dizgratiile mai multor concureti pe motiv ca ar fi prea faloasa si plina de sine. Andy spune ca Ella s-ar fi laudat singura si s-ar fi dat mare, ca si cum toti baietii intra in casa dragostei pentru ea. Andy considera ca nu e frumos din partea fostei concurente sa se comporte asa.

Fizz a recunoscut ca a intrat in casa dragostei pentru Ella, insa s-ar fi razgandit cand ea a spus ca pe ea o asteapta toata lumea. Si Jador se plange de Ella, chiar daca chiar el a facut-o sa se indragosteasca de el. Jador a blocat-o pe toate retelele de socializare pe Ella, dupa ce si-a dat seama ca fata vorbeste si cu alti baieti, in timp ce era cu Jador. Concurentul se simte stresat la gandul ca Ella s-ar putea intoarce la Puterea dragostei pentru ca "il zapaceste".

ella

Si None stie detalii intime despre Ella si sustine ca stie de la fata ca Jador nu ar fi deloc genul ei. In timp ce Ella era cu Jador in pat, fata ar fi vorbit prin mesaje cu Madalin! Acela a fost lomentul in care Jador a decis ca Ella nu e pentru el.

Se pare ca Ella a suferit din dragoste, ranita ca nu poate sa fie cu Jador, de care a fost indragostita.

ella

Citeste si: Bogdan Mocanu - sarut pasional in culise! Cum a reactionat concurentul de la Puterea dragostei cand a fost surprins

Citeste si: Puterea dragostei - Livian: "Ne-am mutat impreuna! Suntem mai apropiati!"

Citeste si: Nelson Mondialu a cucerit-o pe Andra de la Puterea dragostei. Bruneta era sa moara de ras

Citeste si: Nelson Mondialu a cucerit-o pe Andra de la Puterea dragostei. Bruneta era sa moara de ras

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate