Nelson Mondialu a cucerit-o pe Andra de la Puterea dragostei. Bruneta era sa moara de ras

Nelson Mondialu nu se lasa: a cucerit-o pe Andra de la Puterea dragostei cu stilul lui unic! Bruneta era sa moara de ras cand a vazut cel mai recent video al tatalui lui Livian.Nelson Mondialu nu se lasa: a cucerit-o pe Andra de la Puterea dragostei cu stilul lui unic! Bruneta era sa moara de ras cand a vazut cel mai recent video al tatalui lui Livian.

Nelson Mondialu e pe val si nu se lasa deloc intimidat cand e vorba de a-i comenta pe concurentii de la Puterea dragostei. Tatal lui Livian, iubitul Biancai din casa dragostei, este foarte atent la ce se intampla in relatiile amoroase dintre concurenti si chiar urmareste detalii care nu se spun.

Nelson Mondialu a cucerit-o pe Andra de la Puterea dragostei.

Nelson Mondialu stie sa descifreze limbajul nonverbal al fetelor si al baietilor de la Puterea dragostei si nu ezita deloc sa spuna in gura mare cum stau treburile in casa dragostei.

Citeste si: Andreea Pirui a plecat de la filmari! Unde s-a dus blonda de la Puterea Dragostei

Citeste si: Manuela Puterea Dragostei - Bomba sexy! Imagini de infarct cu Manuela, cea mai noua concurenta din casa dragostei

Citeste si: FOTO Paula: prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea Dragostei" - "Sa stea linsitite cobrele astea"

De exemplu, s-a tot speculat ca Andra s-ar combina cu None, daca n-ar fi intr-o relatie cu Mocanu. Au fost si certuri si gelozii pe acest subiect si, ce-i drept, chiar si telespectatorii au putut vedea ca intre Andra si None e o scanteie necontrolata, ca si cum cei doi ar avea o chimie. Ba ca Mocanu s-a despartit de Andra, ba ca Andra l-a inselat pe Mocanu, nu s-a stabilit cu exactitate cine pe cine ar fi inselat sau parasit, cer e ca Mocanu si Andra sunt inca un culpu, iar None e inca pe bara.

Nelson Mondialu a cucerit-o pe Andra de la Puterea dragostei.

Dar iata ce comenteaza Nelson Mondialu despre subiectul None Andra si Mocanu: "None, daca Andra nu ar fi intr-o relatie, tu ai accepta o relatie cu ea? Raspuns: niaaaaaa. Andra, daca te-ai desparti de Mocanu, daca nu ai fi intr-o relatie cu Mocanu ai vrea sa fii intr-o relatie cu None? Raspuns: moooooi, dap. Mocanu, acolo el, incet, stie el", a zis Nelson Mondialu, intr-o filmare.

nelson mondialu

Andra, iubita lui Mocanu, a fost atat de impresionata de Nelson Mondialu incat a publicat chiar ea imaginile in care tatal lui Livian discuta despre trio None, Andra, Mocanu

andra volos foto

Citeste si: Culita Sterp colaborare cu Florin Salam. Fanii celor doi sunt in delir: "Am trait sa o vad si pe asta!"

Citeste si: Ligi Puterea dragostei silicoane - Cele mai HOT imagini cu cea mai sexy blonda din casa dragostei

Citeste si: Mesajul lui Livian catre tatal lui, Nelson Mondialu: "Tata, cand o sa fiu eliminat..."

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate