FOTO Paula: prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea Dragostei" - "Sa stea linsitite cobrele astea"

Author: L.S.
Actualizat: 17 iul 2022, 18:35

Paula a fost eliminata de la "Puterea Dragostei", in cea mai recenta gala, cea cu numarul 12. Prima reactie a Paulei se refera la rivalele ei din casa dragostei.

Paula: prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea Dragostei"

Paula Cismas, fosta concurenta "Puterea Dragostei" a avut o multime de rivale, ceea ce i-a si atras, in cele din urma eliminarea. Pe cele care i-au croit drumul afara din casa dragostei, Paula le-a numit "cobre" si a avut cateva cuvinte pentru ele.

Pe de alta parte, Paula a avut si aliati in casa dragostei, care nu s-au ferit sa-si exprime regretele ca nu o vor mai avea alaturi pe cea care isi exprima parerea atat de direct si cu atata diplomatie.

Sustinatorii Biancai, "bibisorii" si-au aratat parerea de rau pentru plecarea Paulei Cismas: "Imi pare foarte rau ca ai plecat, suflet frumos! Te respectam cum vorbeai de corect si cu masura. O sa-mi fie dor sa te vad la televizor. Te ador", a scris o admiratoare pe Instagram, in urma anuntului eliminarii.

Zeci de mesaje de acest fel au fost publicate pe paginile din retelele de socializare si marea majoritate a fanilor Puterea Dragostei si-au exprimat parerea de rau pentru plecarea Paulei.

Insa nimic nu este definitiv pierdut! Iata ce mesaj a avut Paula pentru rivalele ei din casa dragostei:

" Sa stea linistite cobrele astea care au vrut sa ma elimine! ma voi intoarce ca sa le arat cine sunt!", a spus Paula, in ultiam emisiune, cu putin timp inainte sa fie eliminata.

FOTO Paula

Fosta concurenta de la Puterea Dragostei a plecat deja spre casa, insa nu a uitat sa-si tina la curent fanii, asa ca a postat pe Instagram imaginile de mai sus, astfel incat nimeni sa nu-si faca griji ca Paula ar fi altfel decat bine! Drum bun, Paula!

Horoscop Chinezesc 2023. Zodiile cărora Anul Iepurelui de Apă le așterne calea spre împlinire și succes. Vor avea parte de un an blând și elegant!

Citeste si: Meniul lui Nelson Mondialu: concurentii Puterea Dragostei pe paine! Ce a putut sa spuna tatal lui Livian despre fiecare fata si fiecare baiat din casa dragostei

Citeste si: Jador Puterea Dragostei, in direct cu Costela Dansatoarea. Cei doi au planuri impreuna

Citeste si: Tata Nelson sau Bianca? Livian de la "Puterea dragostei" a spus ce alege! Ce se va intampla

 


Cookies