Revoltă în echipa Faimoșilor la Survivor România 2021. Andreea Antonescu a stârnit un scandal monstru în tabără. Cei vizați sunt Culiță, Zanni și Sebi

,
Andreea Antonescu a pornit cearta
Scandal în tabara Faimosilor

Andreea Antonescu a dat curs unui scandal monstru în tabăra Faimoșilor, iar cei vizați sunt Culiță, Zanni și Sebi. Faimoasa face acuzații grave la adresa lor.


In articol:

Andreea Antonescu este cea mai nouă concurentă din echipa Faimoșilor la Survivor România 2021. Ea și Elena Marin sunt prietene foarte bune, iar conflictele cu ceilalți concurenți din echipa Faimoșilor au început să apară. Andreea îi acuză pe coechipierii săi că au folosit apelative la adresa ei.

Andreea Antonescu, atac dur către Culiță, Zanni și Sebi

Andreea Antonescu îi acuză pe cei trei coechipieri ai săi că au folosit apelative la adresa ei când nu era prin preajmă. De la aceste acuzații a pornit o adevărată revoltă în tabăra Faimoșilor. Băieții sunt de părere că Elena este cea care i-a băgat aceste lucruri Andreei în cap, pe motiv că vrea să destrame echipa din nou.

”Ce ai mă femeie? Alo, femeia ce s-a întâmplat? Ai făcut insolație. Ce s-a întâmplat au venit extratereștrii pe plajă și te-au luat, te-au întors, te-au spălat pe creier, ce s-a întâmplat?”, a spus Zanni.

Zanni crede ca Elena este cea care i-a bagat Andreei aceste lucruri in cap
Zanni, la mijloc este o strategie a Elenei

Citeste si: Survivor Romania 2021. Faimosii se rascoala impotriva Andreei Antonescu:"Ne face psihic...stai ca batranele alea de 80 de ani dupa copaci!"

Zanni este de părere că la mijloc este un joc al Elenei pentru a strica bunastarea echipei.

Zanni: ”Ce ți-a zis Elena, că știm exact că ai vorbit cu Elena.”

Andreea: ”Dar nici nu contează ce mi-a zis Elena.”

Zanni: ”Păi, cum nu contrează?”

Sebi:” Pai, contează. Ca să-ți arat că nu a folosit nimeni niciun apelativ la adresa ta.”

Andreea Antonescu se revolta
Zanni, Sebi și Culita sunt vizati

Andreea Antonescu susține că băieții au folosit un apelativ la adresa ei când nu era prin preajmă, iar Elena a auzit.

”Nu mi-a zis Elena că am fost făcută într-un anumit mod, mi-a zis Elena că a auzit că s-ar fi folosit un anumit apelativ, iar eu fiind genul de persoană care își dorește să i se spună lucrurile pe față, cum și mie, pe de altă parte, îmi place foarte mult să spun ceva în față, dacă am ceva de discutat sau de comentat, m-am dus la băieți și le-am zis că da, dacă consideră că ar trebui să folosească apelative la adresa mea aș prefera să mi le spună”, a

spus Andreea.

Citeste si: Războinicii au decis! Cine a fost propus spre eliminare în primul consiliu al săptămânii la Survivor România 2021

Faimoșii s-au revoltat pentru că nu știau la ce se referă Andreea, iar concluzia la care au ajuns este că la mijloc este o strategie.

”E clar că este o strategie a lor ca să destrame iar echipa, noi să nu mai votăm sportiv pe Andreea și să dăm și câteva voturi social pe Elena.”,

a spus Sebi.

Culiță a dezvăluit că atitudinea Andreei s-a schimbat de la o vreme și motivul ar putea fi că Elena a ieșit favorita publicului, și ele sunt prietene.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Andreea Antonescu, probleme grave de sănătate! Ce dezvăluiri a făcut mama artistei: "Ea a fost diagnosticată cu…"

Scenariu despre invazia Ucrainei: Vladimir Putin are nevoie de un război pentru a-și salva pielea? (Radu Tudor)

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Survivor Romania 2021. Faimosii se rascoala impotriva Andreei Antonescu:"Ne face psihic...stai ca batranele alea de 80 de ani dupa copaci!"

Final spectaculos în jocul de imunitate la Survivor România 2021! Cine a câștigat imunitatea și premiul suplimentar

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies