Final spectaculos în jocul de imunitate la Survivor România 2021! Cine a câștigat imunitatea și premiul suplimentar

,
Lupta s-a dat între Andrei și Culita
Final incredibil la Survivor România

Surpriză de proporții la Survivor România 2021, jocul de imunitate a luat o întorsătură incredibilă. Cine a câștigat totemul de imunitate și premiul suplimentar?


In articol:

Primul joc de imunitate al săptămânii de la Survivor România 2021 a fost unul spectaculos, care a luat o întorsătură incredibilă. Duelul dintre Faimoși și Războinici a fost plin de adrenalina. Ambele echipe s-au luptat cu toate forțele pentru a câștiga imunitatea, dar și premiul suplimentar, însă o singură echipă a câștigat miza acestei seri.

Cine a câștigat imunitatea și premiul suplimentar la Survivor România 2021

Faimoșii și Războnicii nu s-au luptat doar pentru imunitate, ci și pentru provizii. Daniel Pavel a anunțat un premiu incredibil, miza suplimentară este compusă din alimente care să îi ajute pe concurenți să supraviețuiască pentru câteva zile. Echipa pierzătoare va primi și ea jumătate din cantitatea de alimente. Jocul este unul de maximă importanță pentru ambele echipe, imunitate îi va scutii pe câștigători de nominalizarea unui coechipier în consiliu.

Jocul a fost unul spectaculos, care a luat o întorsătură neașteptată. Războinicii au început în forță și i-au nimicit pe Faimoși, încă de la început. Albaștrii i-au condus pe Faimoși cu 3-0, apoi cu 3-6, iar în final Faimoșii cu 9-8, o schimbare neașteptată.

Faimosii au castigat imunitatea
Culita a adus victoria Faimosilor

Citeste si: Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta în primul joc de imunitate al săptămânii de la Survivor România 2021. Miza jocului este dublă! În ce consta premiul suplimentar

Jocul final s-a dat între Culiță, care a adus mai multe puncte în jocul de imunitate din această seară, și între Andrei. Lupta a fost foarte strânsă, Andrei fiind la un pas de ai ține pe Războinici încă o tură în joc. Însă, Culiță a adus victoria mult așteptată de Faimoși. Echipa roșie a câștigat imunitatea, dar și proviziile, semn că vor avea o masă pe cinste în tabăra lor.

Războinicii au pierdut primul jocu de imunitate din această săptămână, vor fi nevoiți să propună un coleg din echipă spre eliminare.

A fost un joc strâns și plin de andrenalină, concurenții au demonstrat că nimic nu le stă în cale în această competiție, finalul fiind extrem strâns. 

Citeste si: Dialog incredibil între Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu la Survivor România 2021 despre Elena Marin: ”Nu o mai suport...”

 

Citește-ne pe

Citește și:

De ce nu dronele, ci tancurile, vor elibera Ucraina: rata de succes ridicată a aeronavelor, rezultatul unor condiţii unice

Dialog incredibil între Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu la Survivor România 2021 despre Elena Marin: ”Nu o mai suport...”

Nicolae Ciucă anunță că prețul gazelor nu poate fi controlat decât prin OUG, nici chiar când e vorba de cele extrase din Marea Neagră

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de vineri, 12 martie 2021 - VIDEO. Culiță Sterp, conflict cu Starlin!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies