Războinicii au decis! Cine a fost propus spre eliminare în primul consiliu al săptămânii la Survivor România 2021

,
Razboinici au decis
Consiliu de nominalizare

Prima imunitate a săptămânii a fost câștigată de echipa Faimoșilor. Așadar, Războinicii a decis cine va fi propus spre eliminare în primul consiliu al săptămânii de la Survivor România 2021.


In articol:

Jocul de imunitate a fost plin de surprize pentru Faimoși și Războinici. În prima parte a jocului echipa albastră a condus detașat, însă Faimoșii i-au prins repede din urmă. Finalul a fost unul spectaculos marca Survivor România. Războinicii au decis cine va fi propus spre eliminare.

Cine a fost propus spre eliminare din echipa Războinicilor?

Primul joc de imunitate al săptămânii a fost o adevărată surpriză pentru toată lumea. Faimoșii au revenit în forță și i-au prins pe Războinici din urmă și au adus victoria. Culiță este cel care a adus punctul final echipei Faimoșilor. Ei s-au bucurat de un consiliu liniștit, și totodată, se vor bucura de o masă copioasă în tabăra lor, după ce au câștigat și proviziile puse în joc.

Consiliul din această seară a fost o surpriză, la fel ca și jocul de imunitate. Războinicii au luat o decizie incredibilă. Concurentul propus spre eliminare este din nou Albert. Acesta a fost nominalizat pentru a doua oară consecutiv. La consiliul de săptămâna trecută, Albert s-a numărat printre cei propuși spre eliminare, însă surpriza cea mai mare a fost când acesta a ieșit favoritul publicului. O întorsătură incredibilă a avut loc în consiliu, iar cel care a părăsit competiția Survivor România 2021 a fost Musty.

Albert a fost nominalizat
Albert a fost propus pentru a doua oara spre eliminare

Citeste si: Final spectaculos în jocul de imunitate la Survivor România 2021! Cine a câștigat imunitatea și premiul suplimentar

Albert este din nou în această situație, el a primit cinci voturi din partea coechipierilor săi, iar Sorin un singur vot, astfel el este propus spre eliminare pentru a doua oară consecutiv la Survivor România 2021.

”Sunt cumva relaxat, domnul Dan, pentru că mă așteptam așa cum v-am spus-o și înainte, adică nu e o surpriză, mă așteptam de când am pierdut jocul de imunitate, d-aia mi-am dorit foarte mult să câștigăm jocul de imunitate.

Săptămâna trecută când am fost nominalizat am avut o stare un pic cam proastă, după treaba asta, după ce am fost nominalizat de colegii mei, dar imediat după am primit un mesaj video și mă repet, de la mama mea, în care mi-a spus să nu-mi uit scopul, să-mi urmez visul. I-am făcut o promisiune în fața tuturor, sper că a ajuns la ea, că nu o să reunț niciodată la scopul și la misiunea mea.”, a spus Albert în consiliu.

Un nou consiliu de la Survivor România s-a încheiat cu nominalizarea unui membru din echipa Războinicilor.

Citeste si: Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta în primul joc de imunitate al săptămânii de la Survivor România 2021. Miza jocului este dublă! În ce consta premiul suplimentar

 

Citește-ne pe

Citește și:

Accesul turiştilor, interzis în Thassos. Pe ce plaje nu se mai poate ajunge

Incident la Survivor România 2021! I s-a făcut rău după ce a ieșit de pe traseu. Medicul a intervenit imediat

Incendiu uriaș într-un bloc din Iaşi: Zeci de persoane au fost evacuate

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta în primul joc de imunitate al săptămânii de la Survivor România 2021. Miza jocului este dublă! În ce consta premiul suplimentar

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies