Andreea Antonescu, probleme grave de sănătate! Ce dezvăluiri a făcut mama artistei: "Ea a fost diagnosticată cu…"

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 22 iul 2022, 15:00
Andreea Antonescu, probleme grave de sănătate! Ce dezvăluiri a făcut mama artistei

Andreea Antonescu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Este iubită şi respectată, are mii de fanii, însă puțini sunt cei care știu că artista are probleme de sănătate.

Andreea Antonescu li s-a alăturat Faimoșilor la Survivor, iar colegii ei au primit-o cu brațele deschise. Însă, se pare că artista are probleme de sănătate.

Citeste si: Survivor Romania 2021. Faimosii se rascoala impotriva Andreei Antonescu:"Ne face psihic...stai ca batranele alea de 80 de ani dupa copaci!"

Andreea Antonescu, probleme de sănătate!

Recent, mama Faimoasei Andreea Antonescu de la Survivor România a intrat în direct prin videocall în emisiunea Teo Show și a dezvăluit boala de care a suferit concurenta în copilărie.

"Pe mine Andreea mă surprinde pozitiv cu felul în care se comportă. Ea nu este sportivă și nu a făcut sport niciodată pentru că nu a avut voie, a avut probleme de sănătate destul de grave și a fost un copil traumatizat de boala pe care a avut-o. Ea nu a putut să se joace, să se miște, la fel ca ceilalți copii.

Citeste si: Andreea Antonescu a vărsat lacrimi amare la Survivor România 2021: „Este punctul meu sensibil! Mă omoară cel mai tare...”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ea a avut sindrom nefritoc, la vârsta de un an și opt luni a fost diagnosticată. Am fost internată cu ea foarte mult timp în spital. De la vârsta de trei ani analizele au început să iasă bune, dar a fost pe regim alimentar în continuare, astfel încât nu a putut să aibă o viață normală din acest punct de vedere, al mersului în colectivități, al regimului alimentar.

Dar am trecut peste tot, acum este o fată sănătoasă și luptătoare",  a declarat mama Andreei Antonescu, potrivit  WOWbiz.ro.

„Nu este momentul ei să iasă”

Andreea este încrezătoare că va face față provocărilor din jungla dominicană și dă tot ce poate pentru a aduce puncte echipei. Persoana care o susține cel mai mult este chiar mama ei, care i-a fost alături la orice pas și a ajutat-o să treacă peste cele mai grele momente din viață.

Chiar dacă a văzut câteva schimbări la ea de când a ajuns în Republica Dominicană, mama Faimoasei este foarte multumită de parcursul și evoluția ei.

Citeste si: Survivor Romania 2021. ANUNTUL care i-a daramat pe toti concurentii Survivor Romania. Au izbucnit in lacrimi cand au auzit care este premiul la Jocul de Comunicare

"Din punctul meu de vedere, se descurcă excelent în acest concurs.

Văd că este optimistă și crede că nu este momentul ei să iasă din concurs. Când a fost nominalizată a spus că nu este momentul să plece și că vrea să meargă înainte. Am fost foarte mândră de ea. Andreea e un om integru, cu o putere psihică foarte bună, analizează lucruri în detaliu și sunt sigură că nu se va clătina nici în stânga, nici în dreapta.

Poate o privesc cu ochii de mamă grijulie, că mereu am fost așa când a fost vorba de sănătatea ei, dar mi s-a părut în ultimele emisiuni că e puțin umflată la față și puțin încercănată. Am văzut că este mereu cu sticla de apă în mână, asta e bine pentru că ea trebuie să consume multe lichide și sper ca Dumnezeu să o ajute și să nu se întâmple ceva",  a mai spus mama Andreei Antonescu.