Survivor Romania 2021. Faimosii se rascoala impotriva Andreei Antonescu:"Ne face psihic...stai ca batranele alea de 80 de ani dupa copaci!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 14:55
Faimosii, atac grav la adresa Andreei Antonescu la Survivor Romania 2021

Faimosii de la Survivor Romania 2021 sunt revoltati de performantele slabe ale Andreei Antonescu si mai mult de faptul ca spun ei, ii dezbina.

Faimosii castiga primul Joc de Imunitate la Survivor Romania 2021 din aceasta saptamana si evident ca sunt foarte bucurosi ca au avut o revenire spectaculoasa pe traseu, Razboincii recunoscand acest lucru in Consiliul de Nominalizare, insa certurile sunt de departe pe cale de a se termina in tabara.Stransi cu totii pentru a-si pune la punct strategia pentru urmatorul joc si bilantul celui care a fost, Faimosii au sarit sa o acuze pe Andreea Antonescu ca nu performeaza pe traseu si mai mult se ocupa cu intrigile din interiorul taberei reusind chiar sa ii dezbine.

Survivor Romania 2021. Faimosii se rascoala impotriva Andreei Antonescu

Citeste si: Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta în primul joc de imunitate al săptămânii de la Survivor România 2021. Miza jocului este dublă! În ce consta premiul suplimentar

Culita Sterp a fost si mai transant si a spus ca Faimosii infrunte cu el se bucura cand Andreea Antonescu nu intra pe traseu.

Iar Sebastian Chitosca a fost si mai dur cand a venit vorba sa o caracterizeze pe Faimoasa: "Tu nu ai ce sa faci pe niciun traseu ca tu oricum mergi pe traseu, Andreea. Esti cea mai imbarligatoare, esti cea mai falsa, cea mai teatrala. Stai ca batranele alea de 80 de ani si asculti dupa copaci." Zanni si el completeaza ca nu face altceva decat sa ii dezbine: "Nu face decat sa ne dezbine, sa ne faca psihic..."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daca Faimosii fac ce fac si ajung la discutii aprinse mai mereu intre ei, la Razboinci, rezultatul din Consiliul de Nominalizare si anume ca Albert este votat spre eliminare, ii afecteaza emotional pe unii dintre

coechipierii concurentului care se astepta la un asemenea deznodamant. Andrei Dascalu ii marturiseste intr-o discutie intre patru ochi ca stia ca majoritatea o sa-l voteze, iar Maria spune ca majoritatea a fost de pare ca Albert nu se integreaza in echipa. Intrebati in Consiliul de Nominalizare care sunt criteriile pe baza carora Razboincii voteaza, acestia au spus ca de data aceasta pe criteriu social. Evident ca toti s-au gandit la Albert.
Si Faimosii au fost extrem de socati cand au vazut nominalizarea facut de Razboinci si au si soptit intre ei ca Albert nu merita sa ajunga in aceasta faza. 

Survivor Romania 2021. Andrei Dascalu, dezvaluire despre nominalizarea lui Albert

Evident suparat de nominalizarea spre eliminare, Albert a declarat ca o sa lupte pana in panzele albe sa ramana in competitie si roaga publicul sa il sustina prin vot pentru ca a promis ca o sa isi duca visul pana la capat, mai exact i-a promis mamei lui ca va

face tot ce ii va sta in puteri sa ajunga in Finala :"Sunt relaxat, nu e o surpriza, de aia mi-am dorit sa castigam Imunitatea, insa nu s-a putut. Saptamana trecuta am avut o stare proasta, dar imediat dupa, am primit mesajul video de la mama in care mi-a zis sa imi urmez vizul si nu scopul. Mi-am facut o promisiune si i-am spus ca nu voi renunta la vis oricat de neplacut, de greu ar fi. Nu e o situatie confortabila, dar dupa asta, am fost votat favorit. Mi-a dat incredere, putere. Indiferent daca voi fi votat, o sa lupt pana la ultimele puteri. Voi lupta si voi rezista oricat de greu mi-ar fi. Nu vreau sa plec si am nevoie de sustinerea publicului si cam atat. Pot ajunge pana la final, colegii mei doar pot propune, publicul va decide cand si daca voi pleca."