Răsturnare de situație la Survivor România 2021. Nu s-a mai întâmplat niciodată asta! Cine a părăsit competiția? Daniel Pavel a făcut anunțul: „Situație fără precedent.”

Author: Amalia Georgescu
Emoții pentru echipa Războinicilor în consiliul de eliminare
Sursa: Captură KANAL D

Ca de fiecare dată, votul publicului este decisiv atunci când vine vorba despre eliminări. Ce concurent din echipa Războinicilor a fost eliminat de la Survivor România 2021?

A fost o săptămână neagră pentru echipa Războinicilor. Se pare că tensiunile din echipă și-au pus amprenta într-un mod negativ asupra concurenților, astfel că aceștia nu au mai reușit să se mobilieze pentru a ieși învingători. Războinicii au pierdut toate cele 4 jocuri ale săptămânii, iar dezamăgirea s-a putut citi pe fața lor. Ce concurent din echipa Războinicilor a fost eliminat din competiția Survivor România 2021?

Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Nimeni nu se aștepta la asta!

Războincii au pierdut ambele jocuri de imunitate ale săptămânii, astfel că au fost nevoiți să facă nu una, ci două nominalizări în cadrul consiliului de nominalizare. Astfel, Marilena și Alin au primit cele mai multe voturi din partea colegilor, cei doi aflându-se în pericol de eliminare.

Ca de fiecare dată, publicul a decis cine trebuie să plece acasă și cine merită să continue lupta la Survivor România 2021.

După cum spune regulamentul concursului, cel mai votat concurent din echipa Războinicilor trebuie să mai facă o nominalizare, iar în această seară, concurenții de la Survivor România 2021 au avut parte de o mare surpriză. În topul preferințelor celor de acasă s-a aflat Marilena, concurenta aflată în pericol de eliminare. Astfel, Marilena a reușit să se salveze. Spre surprinderea tuturor, pe locul 2 în clasament s-a aflat Alin, Războinicul nominalizat spre eliminare, ceea ce înseamnă că nici el nu a mai putut fi eliminat.

”Ne aflăm într-o situație fără precedent la Survivor România pentru că în acest moment nu mai avem niciun concurent din echipa Războinicilor nominalizat spre eliminare. În această situație, concurentul clasat pe locul al treilea în preferințele publicului are și el imunitate și va face o nominalizare spre eliminare, alături de alte două nominalizări pe care le vor face concurenții clasați pe locul 1 și 2 în preferințele publicului.

Așadar, vom avea 3 noi concurenți nominalizați spre eliminare din echipa Războinicilor. La finalul serii, dintre cei nominalizați spre eliminare, concurentul care va avea cele mai puține voturi din partea publicului părăsește competiția Survivor România. Concurentul aflat pe locul al treilea în preferințele publicului, care astfel devine imun, este Sorin.”, a anunțat Daniel Pavel.

Ulterior, Marilena a nominalizat-o pe Mihaela, Alin l-a nominalizat pe Musty, iar Sorin l-a nominalizat pe Albert. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În această situație, votul publicului a fost decisiv, astfel că din competiție a fost eliminată persoana aflată pe ultima poziție în preferințele publicului, mai exact Mihaela.

Citeste si: EL este singurul concurent de la Survivor Romania care a apelat vreodata la o strategie sa ajunga la nominalizarea spre ELIMINARE. Ce MOTIV l-a impins la un asemenea sacrificiu

„Într-adevăr, eu am fost cea mai puțin acomodată aici. Clar, colegii mei sunt foarte buni, își merită șansa cu desăvârșire în acest show. Chiar dacă mi-a fost greu, mă bucur că am avut șansa să vin și să văd exact despre ce e vorba, este un show foarte greu. Le mulțumesc fiecărui coleg în parte pentru ajutor, pentru susținere, atât cât a fost, sper să câștige un Războinic de la noi.” , a spus Mihaela după ce a aflat că ea este cea care părăsește Survivor România 2021.

Citeste si: Alin Sălăjean a aruncat bomba în consiliul de nominalizare: „Îmi doresc de Ziua Îndrăgostiților să iau masa pe malul mării cu...”

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!