Cine este iubita lui Musty de la Survivor România 2021. Iubita războinicului a vorbit pentru prima dată despre relația lor.

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 21 iul 2022, 16:50
Cine este iubita lui Musty Camara

Iubita războinicului de la Survivor România 2021 a apărut pentru prima dată în public. Aceasta a vorbit despre relelația pe care o are cu Musty Camara și cum s-au cunoscut.

Musty este un concurent foarte bun la Survivor România 2021, dar în ultima vreme acesta a fost implicat în mai multe conflicte. În ediția de aseară a show-ului, între Musty și Alin Sălăjean s-a iscat un mare scandal, în urma unor neînțelegeri.

Războinicul a obișnuit pe toată lumea cu bunătatea sa și cu felul în care se dedică acestei competiții. Puțin știu cine este iubita lui Musty, aceasta a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor și a vorbit despre relația cu războinicul.

Musty, respins de coechipierii săi

Deși este un concurent liniștit și încearcă să facă totul spre binele echipei, cu toate astea, Musty nu este prea plăcut de echipa sa și a început să fie atacat din toate părțile, mai ales la consiliile de eliminare.

Săptămâna trecută, războinicul a scăpat ca prin urechile acului, după ce a fost nominalizat de aproape întreaga echipă.  

Iubita lui Musty de la Survivor România 2021, prima apariție publică

Este bine cunoscut că Musty este fratele cântărețului Kamara, însă puțini știu cine este actuala parteneră a concurentului de la Survivor România 2021.

Gabriela a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor și a vorbit despre parcursul iubitului său la Survivor România, dar și despre relația pe care o are cu războinicul.

Gabriela a făcut dezvăluiri incredibile depre momentul în care l-a cunoscut pe Musty și a spus cum au ajuns să formeze un cuplu, deși ea trăia în Republica Moldova, iar el era stabilit la acea vreme în România.  

Citeste si: Scandal urias intre Musty si Alin Salajean la Survivor Romania:"Nu esti barbat!" Cei doi au fost pe punctul de a sari la bataie. De la ce a pornit marul discordiei intre cei doi Razboinci

”Este un bărbat adevărat, un om cu suflet mare. Ne-am cunoscut exact acum un an, chiar pe 11 februarie. A fost o pură întâmplare, Eu mă pregăteam de lansarea unui videoclip și s-au întâmplat anumite lucruri care m-au împiedicat.

La  vremea respectivă, managerul meu fiind prieten foarte bun cu Musty, a încercat să rezolve cumva această problemă și până la urmă Musty a fost persoana care m-a ajutat să rezolv problema, eu neștiind cine este el, am aflat ulterior.   L-am sunat să îi mulțumesc pentru efortul pe care l-a depus.

Apoi am tot discutat prin intermediul instagramului, el fiind în România, eu fiind în Republica Moldova și pe 11 februarie anul trecut m-am trezit cu un mesaj din partea lui că a venit la mine acasă.

Am crezut că e o glumă, dar apoi mi-am dat seama că lucrurile nu sunt chiar așa. Ne-am întâlnit la studiourile unde face muzică împruenă cu echipa mea din Chișinău și acolo ne-am cunoscut în realitate”, a declarat Gabriela, iubita lui Musty

Războinicul de la Survivor România 2021 are 3 copii cu trei femei diferite

Puține detalii erau cunoscute despre Musty Camara înainte de Survivor România 2021. Războinicul are acasă trei copii, cu trei femei diferite. Kamara, fratele acestuia, a spus totul despre familia concurentului.

”Merg la Survivor România în primul rând pentru cei trei copii ai mei: Yared, Noah şi Bryan. Vreau să îmi depăşesc condiţia fizică şi mentală, să mă reconectez cu natura de care îmi e foarte dor. Cu siguranţă intru într-o competiţie dură, care îmi va forţa toate limitele”, a declarat el înainte de a pleca în concurs.  

"Are 3 copii, sunt băieţi toţi, unul are 3 ani, altul 6 şi altul 10. El e inginer de sunet în studioul de înregistrări şi a mai cochetat cu muzica. Noi am fost 5 fraţi, iar eu îl susţin, public, pe pagina lui de instagram. Am plecat din România când el avea 3 ani şi eu 8. Avea 15 ani când a plecat în Coasta de Fildeş să înveţe să fie inginer de sunet.

Adelina Damian

Apoi a plecat în Spania, unde la 21 de ani s-a căsătorit cu o spanioloaică, a divorţat, a cunoscut alta cu care are primul copil. Acum nu e căsătorit. S-a scris că ar fi căsătorit cu Alexandra Crişan, ex-'X Factor', dar nu e adevărat.

Au un băiat împreună însă nu a fost căsătorit şi nu mai e cu ea de peste un an. Are trei copii cu trei femei diferite. El produce muzică şi mai făcea şi sunetul pe la concerte. A lucrat cu mai mulţi artişti din România. Eu îi doresc să câştige, ştiu că e un luptător, niciodată nu abandonează, are ambiţie", a povestit Kamara, fratele lui Musty de la Survivor România

Citeste si: Cine este Musty Camara de la Survivor Romania 2021! Razboinicul are trei copii si o poveste de viata desprinsa din filme

 


Cookies