Kamara, mărturisiri incredibile despre fratele său: ”A vrut să se arunce de la etajul șase”! Artistul a rămas înlemnit, în urma gestului pe care războinicul l-a făcut

,
Kamara, mărturisiri despre Musty
Kamara, mărturisiri despre fratele său!

Kamara a vorbit în exclusiviate despre parcursul fratelui său la Survivor România. Artistul a făcut dezvăluiri incredibile despre viața războinicului. Musty a fost aventurier de mic, iar asta se poate observa și în competiția din Republica Dominicană.


In articol:

Musty este ca un părinte pentru cei din echipa sa, deși este un concurent foarte puternic la Survivor România 2021, în ultima perioadă a pus pe primul loc bunăstarea echipei, în loc să-și urmeze scopul inițial pentru care a intrat în această competiție.

Războinicul a început să aducă puține puncte echipei, deoarece este din ce în ce mai epuizat pe trasee, pentru că în camp el se ocupă de mâncare, de adunat lemne de foc, iar aceste lucruri îl epuizează.

Kamara, despre parcursul fratelui său la Survivor România 2021

Kamara este de părere că fratele său trage prea mult pentru echipă, se epuizază în loc să se odihnească așa cum fac mulți colegi din echipa sa. Musty a dezvoltat deja un instinct patern pentru echipă, el le asigura colegilor săi mâncare, lemne de foc, un loc în care să poată dormi, iar toate aceste lucruri îl duc la epuizare și nu mai dă randament pe traseu. Instinctul său de supraviețuitor a fost acaparat de cel patern și a uitat de ce se află la Survivor România 2021.

”Este adevărat, și cumva sper că i-am transmis cu gândul lucrul ăsta, i-am spus să stea în mintea mea ”stai mai liniștit”. Eu consider că oamenii care se cunosc, care sunt din aceeași familie și au o apropiere, o anumită conecțiune pot comunica, asta este părerea mea. Sper că a înțeles asta și cred că cumva am văzut în episoadele ce au venit după ce am spus asta, pentru că s-a mai liniștit un pic pe partea asta. El risipește foarte multă energie în dorința lui de a ține oamenii apropiați, în ale asigura totul.

Eu știu că înainte de a pleca s-a informat pe fiecare frunză din pădure, cum arată.”, a spus kamara despre fratele său 

Kamara, despre parcursului lui Musty
Kamara, despre parcursului lui Musty la Survivor România

Citeste si: Kamara, dezvăluiri despre evoluția fratelui său la Survivor România 2021: ”Nu îmi place că nu își vede mai mult interesul”! Musty a fost criticat dur de colegii săi

Citește și


Kamara: ”A încercat să sară de la etajul șase”  

Kamara a mai vorbit în exclusiviate la Teo Show și despre latura aventurieră a fratelui său: ”El de fel este un mare aveturier, că de mic a vrut să sară de la etajul șase. Deci era geamul deschis și eu găteam în bucătărie, mama era, din păcate, internată la spital după ocluzie intestinală, după sora noastra cea mică, eu găteam acolo, aud dintr-o dată că îl strigă pe el. Acum, nu știu de ce îl striga, să intre, să iasă, nu știu, dar era la etajul șase în Drumul Taberei. Moment în care eu am venit, când l-am văzut am înlemnit, m-am dus încet încet, l-am luat și am sărit pe canapea cu el. Am bătut toate geamurile în cuie”,  a mărturisit Kamara.

Artistul a mai spus că timp de opt ani nu și-a văzut fratele. Musty a plecat pe Coasta de Fildeș pentru a învăța să devină inginer de sunet, iar mai apoi s-a munat în Spania, unde s-a căsătorit. În prezent, Musty a revenit în România și s-a stabilit aici. 

Citeste si: Cine este Musty Camara de la Survivor Romania 2021! Razboinicul are trei copii si o poveste de viata desprinsa din filme

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

Musty Camara

SUA schimbă regulile pentru migranți - O lege emblematică a lui Trump a fost abrogată

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Kamara si fratele sau, Musty, au facut ravagii la piscina! Atras de frumusetile autohtone, tanarul este tentat sa ramana definitv in Romania. Uite cum arata fratele cantaretului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies