Răsturnare de situație în cazul preotului Visarion Alexa. Ce le-a spus acesta procurorilor despre femeia care i-a făcut reclamație și ce intenție avea aceasta

Author: Andreea Buinoschi

Răsturnare de situație în cazul preotului Visarion Alexa. Ce le-a spus acesta procurorilor despre femeia care i-a făcut reclamație și ce intenție avea aceasta

Sursa: Instagram

Visarion Alexa este departe de a pune punct scandalului în care se află și asta pentru că din ce în ce mai multe femei îl acuză pe slujitorul Domnului de hărțuire, după ce o victimă și-a făcut curaj și a vorbit despre cele întâmplate.

Preotul Visarion Alexa și-a schimbat declarația în urma acuzațiilor care i-au fost aduse.

Acesta susține că femeia care i-a făcut reclamație a fost, de fapt, pusă de cineva.

Preotul Visarion Alexa o acuză de complicitate pe femeia care l-a reclamat

Conform informațiilor prezentate în cadrul unei emisiuni televizate, preotul Visarion Alexa le-a spus procurorilor că prima femeie care a depus plângere împotriva sa a făcut-o, deoarece a fost pusă de cineva.

Mai mult decât atât, acesta a mai mărturisit faptul că și-a dat seama că intențiile ei sunt de a-i face lui rău, dar și Bisericii, încă din prima clipă de când a văzut-o.

În continuare, acesta a recunoscut atingerile dintre ei, dar susține că femeia respectivă le-a acceptat.

De asemenea, telefonul și calculatorul preotului au fost luate în urma perchezițiilor și s-a descoperit că acesta folosea o aplicație anume pentru a vorbi cu enoriașele, aplicație ce ștergea fiecare mesaj după 60 de secunde.

Citeste si: Noi detalii în cazul lui Visarion Alexa. Preotul rămâne sub control judiciar, după ce mai multe femei l-au acuzat de hărțuire și agresiune sexuală

În urma acuzațiilor care i-au tot fost aduse în ultima vreme, anchetatorii au cerut ca părintele Visarion Alexa să facă testul poligraf și, de ce nu, să fie pus față în față cu enoriașele care îi aduc acuzații.

„M-a sunat pe videocall și era în duș și făcea ceea ce se numește păcat”

Una dintre femeile care susține că a fost hărțuită de Visarion Alexa a dezvăluit modul în care acesta ajungea să fie atât de apropiat de femei.

Conform declarațiilor sale, preotul se folosea de suferința lor, dar și de faptul că erau slabe de înger, pentru a obține ceea ce își dorea.

„El te citește că ești o femeie slabă, se dă la tine într-o nerușinare. Am discutat până a intrat în sufletul meu în sensul că m-a vrăjit. M-a plimbat cu mașina. M-a atins și s-a ajuns la altceva. M-a invitat în chilia lui, se uita din cap în picioare la mine.

Numărul femeilor care îl acuză pe părintele Visarion Alexa a crescut. O a patra femeie susține că a fost lucrată psihotronic de preot

Citeste si: Visarion Alexa a mai agresat sexual încă o femeie! Preotul a forțat-o la un act sexual chiar în chilia în care spovedea: „Avea pantalonii desfăcuți și m-a forțat”

M-a îmbrățișat înainte să plec, foarte tare. Și i-am zis: « Mă sufocați », la care el: « Vreau să simt pulsul! ». Tot îi spuneam că nu mă simt bine, că tot sufăr. Și apoi m-a sărutat, m-a pipăit. M-a sunat pe videocall și era în duș și făcea ceea ce se numește păcat”, a declarat femeia, potrivit antena3.ro.

După ce prima femeie a depus plângere împotriva sa, preotul Visarion Alexa și-a recunoscut faptele. În urma celor întâmplate, autoritățile au dispus măsura controlului judiciar timp de 60 de zile, iar preotul nu mai are voie să slujească.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies