Motivul pentru care Dan Negru nu a mers la podcastul preotului Visarion Alexa. Ce dezvăluiri a făcut: „Nu l-am întâlnit”

,
Motivul pentru care Dan Negru nu a mers la podcastul preotului Visarion Alexa. Ce dezvăluiri a făcut: „Nu l-am întâlnit”

Motivul pentru care Dan Negru nu a mers la podcastul preotului Visarion Alexa. Ce dezvăluiri a făcut: „Nu l-am întâlnit”

[Sursa foto: Instagram Dan Negru/Facebook Visarion Alexa - colaj Kanal D]

După ce s-a aflat că Visarion Alexa, un preot, a agresat sexual o femeie în timpul spovedaniei, Dan Negru a transmis un mesaj pe rețelele sociale.


In articol:

Visarion Alexa este preotul care a agresat sexual o femeie în vârstă de 37 de ani, la spovedanie. Acesta a fost pus sub control judiciar timp de 60 de zile, în urma deciziei instanței.

De ce nu a mers Dan Negru la podcastul lui Visarion Alexa

Visarion Alexa, cel mai controversat personaj din ultimele zile, care a recunoscut agresiunea sexuală asupra femeii care a depus plângere, dar și stenogramele în care vorbește cu victima despre fapta lui din incinta lăcașului Domnului, l-a invitat, la un moment dat, pe Dan Negru, prezentatorul emisiunii „Tu urmezi” de la Kanal D, la podcasul său.

Se pare că Dan Negru a refuzat invitația preotului, deoarece nu merge la podcasturi, în general.

De ce nu a mers Dan Negru la podcastul lui Visarion Alexa

De ce nu a mers Dan Negru la podcastul lui Visarion Alexa

[Sursa foto: Instagram Dan Negru]

„Nu-l cunosc pe Visarion Alexa. M-a invitat la podcastul lui dar cum nu mă duc deloc la podcasturi, l-am refuzat și nu l-am întâlnit.

Frauda, abuzul, păcatul sunt ale fiecăruia în parte. Sunt pe CNP-ul din buletin. Dar noi ne pricepem cel mai bine să le generalizăm.

Politicenii sunt hoți și doctorii șpăgari. Monarhia nu era bună că l-am avut pe Carol al II-lea, fotbaliștii sunt proști și cântărețele ușuratice. Mereu am generalizat. Degeaba l-am avut pe Ferdinard că noi am văzut doar erorile lui Carol II-lea, degeaba Dinu, Lucescu sau Gică Popescu sunt parteneri excelenți de dialog, noi am văzut doar blocnotesu' lui Claudiu Răducanu.

Citeste si: Preotul Visarion Alexa, acuzat de agresiune sexuală, este așteptat la secția de Poliție pentru control judiciar. Noi detalii ale anchetei

Nimeni nu generalizează mai bine ca noi. Poate greșesc și bisericile când pun în cârca oamenilor lor mai mult decât pot ei duce.

Eu n-am uitat însă niciodată că-n fruntea bisericii ortodoxe nu e patriarhul Daniel și nici în fruntea catolicilor nu e Papa de la Roma. E un tânăr de vreo 30 de ani care mi-a spus că-mi va da odihnă atunci când voi fi împovărat.  E singurul pe care-L cred. Ceilalți să-și ducă păcatele și greșelile fiecare pe CNP propriu!

„Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați, și Eu vă voi da odihnă”- Iisus-”, este mesajul transmis de Dan Negru, pe pagina lui personală de Instagram. 

Visarion Alexa, sub control judiciar timp de 60 de zile

Poliţiştii din București au primit o plângere de la o femeie care a declarat că Visarion Alexa, în vârstă de 46 de ani, a agresat-o sexual. Visarion Alexa a fost reținut timp de 24 de ore, după care instanța a hotărât punerea acestuia sub controlul judiciar.

Citeste si: Părintele Visarion Alexa și-a recunoscut toate faptele. Ce măsuri au fost luate împotriva acestuia

 Arhiepiscopia a afirmat că luni va începe ancheta în acest caz și a declarat, de asemenea, că preotul a fost suspendat „de la slujirea preoţească”. Avocata lui Visarion Alexa, Mariana Mihai, a confirmat că a existat o relaţie de prietenie între preot şi femeia pe care a agresat-o sexual.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Numărul femeilor care îl acuză pe părintele Visarion Alexa a crescut. O a patra femeie susține că a fost lucrată psihotronic de preot

Volodimir Zelenski, nou avertisment la adresa Rusiei cu privire la recunoașterea 'fără valoare' a voturilor

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Preotul Visarion Alexa, acuzat de agresiune sexuală, este așteptat la secția de Poliție pentru control judiciar. Noi detalii ale anchetei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies