Ce-i spune Dumitru Prunariu lui Dan Negru în ediția de sâmbătă a game show-ului “Tu urmezi!” despre existența extratereștilor?

,

Unul dintre cei 580 de pământeni care au ieșit în spațiul cosmic, declarații inedite: “În mod sigur nu suntem singurele inteligențe din Univers”


In articol:

Dumitru Prunariu, singurul astronaut român, va fi prezent în ediția de astăzi a emisiunii “Tu urmezi!”, unicul show în care se stă la coadă la cultură generală și distracție, difuzat la 20:00, la Kanal D!

Ce-i spune Dumitru Prunariu lui Dan Negru în ediția de astazi a game show-ului “Tu urmezi!” despre existența extratereștilor?

Având alături un om care a călătorit în spațiu, Dan Negru și-a exprimat o curiozitate care aparține, de altfel, tuturor pământenilor. Întrebat de prezentatorul show-ului dacă există extratereștri, Dumitru Prunariu a răspuns fără ocolișuri.

Citeste si: Ce aliment total interzis a dus Dumitru Prunariu în spațiul cosmic? Celebrul astronaut român povestește întâmplarea în detaliu, chiar în platoul emisiunii “Tu urmezi!”, sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D!

“Există! Eu așa cred! Este părerea mea personală, dar în mod sigur nu suntem singurele inteligențe din Univers. Ar fi prea de tot să fim chiar atât de inteligenți încât să fim singurii”, răspunde Dumitru Prunariu la întrebarea dacă există extratereștrii.

Nu pierdeţi în această seară, de la 20:00, întâlnirea cu game show-ul pentru toată familia, unică emisiune în care se stă la coadă la cultură generală, prezentată de Dan Negru, la Kanal D!

Citeste si: Cum a fost Dumitru Prunariu la un pas să rateze călătoria în spațiu: ''Nu se vedea cât sânge aveam sub ea''

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Dumitru Prunariu, celebritatea care va păși în platoul “Tu urmezi!” sâmbăta aceasta “Talentul fără studiu nu reprezintă mare lucru”

Rusia începe să mute periculos - A mobilizat un submarin nuclear pentru un test cu torpilele Poseidon/ Poate provoca un tsunami radioactiv

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Exclusiv! De ce Dumitru Prunariu crede că niciun român nu va mai ajunge prea curând în Spațiu: "Concurența este extrem de mare. Mai este un capitol la care nu ne putem...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies