Dumitru Prunariu, celebritatea care va păși în platoul “Tu urmezi!” sâmbăta aceasta “Talentul fără studiu nu reprezintă mare lucru”

,

Nu pierdeţi sâmbătă seară, de la 20:00, întâlnirea cu game show-ul pentru toată familia, prezentată de Dan Negru, la Kanal D! 


In articol:

Sâmbătă, de la ora 20:00, se dă start la cultură generală și distracție, odată cu difuzarea unei noi ediții a game show-ului “Tu urmezi!”, la Kanal D! Celebritatea care ajunge de acesta dată în platoul emisiunii este Dumitru Prunariu, singurul astronaut român, un om cu o constelație de poveșți extraordinare.

Dumitru Prunariu, celebritatea care va păși în platoul “Tu urmezi!” sâmbăta aceasta

Celebrul astronaut român a mărturisit că este impresionat de show-ul acaparat de milioane de români, povestind totodată că îl leagă o prietenie de mulți de ani de Dan Negru . Acesta a spus și care sunt calitățile pe care trebuie să le întrunească cineva pentru a performa, studiul aflându-se, în opinia sa, la baza rețetei succesului în orice domeniu.

Citeste si: N-o să-ți vină să crezi ce a făcut Marian Drăgulescu chiar în platoul emisiunii Tu urmezi! “Pe vremea mea, toți copiii făceau asta!”

Trebuie să studiezi. Talentul fără studiu nu reprezintă mare lucru. Studiul reprezintă calea spre un succes adevărat. Mulți spun că norocul ți-l creezi singur, dar trebuie să îți creezi condiții pentru a avea noroc”,  adaugă acesta.

Nu pierdeţi sâmbătă seară, de la 20:00, întâlnirea cu game show-ul pentru toată familia, unica emisiune în care se stă la coadă la cultură generală, prezentată de Dan Negru, la Kanal D! 

Citeste si: Tensiune maximă aseară, la “Tu urmezi!” În rundă finală, 150 de secunde pentru 145.000 de lei! Concurentul de pe scaunul Campionului a pierdut “la mustață”!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Romanii si-au inceput weekend-ul cu gimnastica mintii! “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, lider de audienta, vineri seara, la nivel intregii tari si la orase

Lege semnată de Putin: Rușii mobilizați pentru războiul din Ucraina pot cere scutirea de la plata creditelor

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Tensiune maximă aseară, la “Tu urmezi!” În rundă finală, 150 de secunde pentru 145.000 de lei! Concurentul de pe scaunul Campionului a pierdut “la mustață”!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies