Dan Negru – o viață în televiziune. Ce emisiuni a prezentat vedeta KANAL D

,
Dan Negru are o carieră în TV de peste 28 ani

Dan Negru, pe platourile de filmare Kanal D

[Sursa foto: Instagram]

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România și o carieră de invidiat cu peste 23 de emisiuni prezentate.


In articol:

Dan Negru este cunoscut în mod special pentru modul în care ne-a bucurat noaptea dintre ani, din 1999 până în anul 2021, iar pe lângă acestea, multe ale emisiuni ne-au înfrumusețat, amuzat și informat tinerețea.

Citeste si: Exclusiv! Dan Negru recunoaște că e un mare mâncăcios. De ce nu se îngrașă niciodată regele audientelor: "Mănânc mult, se uită colegii la mine!"

Dan Negru are o carieră în TV de peste 28 ani

Dan Negru are o carieră în TV de peste 28 ani

Dan Negru 

[Sursa foto: Instagram]

Dan Negru nu a început încă din tinerețe cu televiziunea, înainte de a se angaja la Radio Timișoara, acesta a fost contabil timp de un an de zile la Spitalul Victor Babeș. În anul 1994 și-a început cariera de prezentator la TVR, iar ulterior a ajuns un prezentator renumit al altui post TV.

Citeste si: Exclusiv! Dan Negru, dezvăluiri în premieră: Cum se desfășoară cel mai așteptat show al toamnei "Tu urmezi!"

În cei peste 28 de ani de carieră, Dan Negru a câștigat numeroase premii precum Premiul APTR, TvMANIA, VIP, STAR TV, ENDEMOL TV STARS, Single TV host 2 countries, Omul anului în Televiziune Republica Moldova.

Pe lângă acestea premii, prezentatorul TV a fost inclus în „Top Host European Broadcast”, datorită faptului că a prezentat în același timp formate internaționale de succes în două țări: România și Republica Moldova.

Ce emisiuni a prezentat Dan Negru la televizor

Dan Negru are o carieră în TV de peste 28 ani

Dan Negru are o carieră în TV de peste 28 ani

[Sursa foto: Instagram]

Emisiunile pentru care e recunoscut Dan Negru sunt Next Star, Te pui cu blondele, Ghicește vârsta, Batem palma, Fabrica de staruri, Plasa de stele, O seară de vis împreună cu Mihaela Rădulescu și multe alte nume cunoscute pentru oamenii care au apreciat munca și pasiunea acestuia, printre care și cea mai nouă emisiune pe care o prezintă, Jocul cuvintelor. „Prima lecție în televiziune e modestia. Dacă o pierzi pe asta, sunt slabe șanse să poți să faci performanță. Așa că… da! Am emoții, am mereu emoții când apar în fața publicului. Azi, lumea televiziunii e impredictibilă, publicul TV e împărțit, ofertele sunt multe și diverse, dar „Jocul Cuvintelor” e un show atipic pentru televiziunile din România.

Citeste si: Exclusiv! Ce face Dan Negru în culise înainte să înceapă filmările pentru "Jocul Cuvintelor"

E singurul quiz show difuzat pe o televiziune mare. E singurul concurs în care se pune preț pe creiere. Îmi plac provocările și îmi place să fac lucruri pe care alții nu le mai fac”  , a spus prezentatorul.

Pe lângă aceste emisiuni, Dan Negru a mai prezentat și diferite evenimente importante cum ar fi Eurovision, numeroase festivaluri Mamaia, Jocuri la Saint Tropez și Teledon care au atras și mai multă atenție și apreciere asupra lui și a modului în care își face munca.

 

Surse: b1tv.ro, viva.ro

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ce îi reproșează Grațiela lui Odeh la câteva săptămâni după ce au părăsit Casa Iubirii. Focoasa brunetă nu a mai rezistat și a spus ce are pe inimă

Volodimir Zelenski, nou avertisment la adresa Rusiei cu privire la recunoașterea 'fără valoare' a voturilor

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Putin incearca cu disperare sa fure teritoriu prin referendumuri

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies