Exclusiv! Ce face Dan Negru în culise înainte să înceapă filmările pentru "Jocul Cuvintelor"

,
Ce face Dan Negru in culise inainte de Jocul cuvintelor

Dan Negru, dezvaluiri despre momentul dinaintea filmarilor pentru Jocul cuvintelor

[Sursa foto: Instagram]

Dan Negru da startul celui mai tare game show al toamnei propunandu-si sa duca pe culmile audientelor noul format "Tu urmezi."


In articol:

Prezentatorul "Jocul cuvintelor", quiz show care care are un succes uriaș în Romania, vă putea fi urmărit din aceasta toamna și la cârmă unui nou game show, "Tu urmezi."

telespectatorii nu trebuie să își facă griji în privință quiz-ului lor preferat de pe Kanal D căci Dan Negru i-a asigurat că "Jocul cuvintelor" nu vă dispărea odată cu noul show TV. Însă, daca cineva se întrebă cum e Dan Negru în spatele camerelor cu câteva minute înainte de a filma o noua ediție, ei bine, prezentatorul Tv a dezvăluit chiar el câteva detalii, în exclusivitate pentru wownews.

Citeste si: Exclusiv! De ce nu apare Dan Negru împreună cu soția sa la TV: "Nevastă-mea nu are treabă cu asta!"

Ce face dan Negru in culise inaintea inceperii filmarilor la "Jocul cuvintelor"

"Eu mă intalnescu cu oamenii înainte de filmare. Sunt o grămadă de oameni care au trecut prin show-urile mele. Vorbescu cu ei înainte, ne mai relaxam, ne mai hahaim, mai vorbim. Oamenii când vin acolo, vin cam apăsați, văd lumini, văd decorul pe care nu le au acasă. Te sperii când vezi toat aceste chestii pe care nu le ai acasă. Mai vine și Negru peste tine cu care ai făcut 40 de Revelioane. E mult să legi o prietenie, însă să faci o discuție. E altfel când vorbești cu ei, când te împrietenești cu ei înainte de a-i aduce în platou. Contează mult..."

Cât despre formatul "Tu urmezi", Dan Negru spune că oamenii care vin să se înscrie la acest game show nu trebuie să fie diferiți fata de cei de la "Jocul cuvintelor." 

Dan Negru va prezent adin toamna un nou game show

" Este un game-quiz, mai degrabă și asta nu înseamnă că "Jocul cuvintelor" intra în pauza. Nu, el are drumul lui acolo. Dar vine "Tu urmezi"" care are are de toate și game și quiz, are premii mari, cultura generala. Aici, când ratezi vine altul. Sunt așteptați oameni din toate categoriile. Nu e public diferit, a dezvăluit Dan Negru în exclusivitate pentru wownews.

Toţi cei care sunt interesaţi să participe la show-ul prezentat de Dan Negru şi să câştige premii uriaşe se vor putea înscrie la casting pe pagina  casting.kanald.ro. Îi aşteaptă o provocare plină de tensiune, emoţie, bucuria câştigurilor şi un spectacol total de televiziune! Nu pierdeţi ocazia de a intra în caruselul emoţiilor, la coada senzatională la distracţie, întrebări din diverse domenii, precum şi premii uriaşe!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Nicoleta și Sorin ajung în Camera Roșie. „Când stau așa, am sentimentul că-s acasă”. Ce a făcut-o pe Nicoleta să spună acest lucru aflați vineri, 12 august, într-o nouă ediție...

CDC nu mai recomandă persoanelor nevaccinate să intre în carantină după expunerea la Covid-19

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ionuț i-a furat un sărut Larisei în camera roșie! Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce decizie au luat în privința reluării relației lor in Casa iubirii!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies