Tensiune maximă aseară, la “Tu urmezi!” În rundă finală, 150 de secunde pentru 145.000 de lei! Concurentul de pe scaunul Campionului a pierdut “la mustață”!

,

Cea de-a doua ediție a game show-ului “Tu urmezi!” a fost presărată cu multă emoție, adrenalină și multă distracție.


In articol:

 Concurenții au pășit rând pe rând și au răspuns întrebărilor adresate de Dan Negru, din diverse domenii de activitate. De asemenea, și-au făcut apariția în platou și personaje reprezentând diferite domenii (istorie, călătorii, beauty, etc), din care concurenții și-au ales întrebările, la invitația lui Dan Negru.

Tensiune maximă aseară, la “Tu urmezi!”

 După “Tripletă”, prima concurentă a extras din cilindri cu premii chiar pe Zâna Bună, care ar fi putut-o răsplăti cu o sumă uriașă dacă răspunsul dat de ea ar fi fost cel corect. De asemenea, Marian Drăgulescu, gimnastul de aur al României și-a făcut apariția spectaculos în platoul emisiunii, cu un set de întrebări pentru unul dintre concurenți, din domeniul sportului.

Scaunul campionului a fost ocupat, în primă fază, de Ana, o tânăra care a acumulat 20.000 de lei; însă aceasta nu a reușit să ajungă în runda finală, detronată fiind de Alex, care a ajuns cu răspunsurile corecte la suma de 45.000 de lei. Acesta și-a câștigat astfel dreptul de a merge direct în runda finală, la cei 45.000 de lei acumulându-se și jackpot-ul de 100.000 de lei.

Citeste si: Marian Drăgulescu, gimnastul de aur al României, celebritatea invitată în cea de-a doua ediție a show-ului “Tu urmezi!” #Sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D

Alex a ajuns în runda finală cu suma uriașă de 145.000

de lei.  Cele 21 de întrebări la care concurentul trebuie să răspundă incorect, în 150 de secunde, l-au pus în încurcătură. După timpul alocat, de 150 de secunde scurs, și a următoarei etape, concurentul și-a blocat suma de 10.000 de lei (regulamentul permite acest lucru), pe care ar fi putut-o câștiga. Alex a pierdut însă la mustață, la penultima întrebare; “Pacific sau Atlantic, ce traversezi de la Londra la New York?”, aceasta este întrebarea buclucașă, care a închis parcursul fabulous  și tensionat al acestui concurent.  

Citeste si: Romanii si-au inceput weekend-ul cu gimnastica mintii! “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, lider de audienta, vineri seara, la nivel intregii tari si la orase

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

N-o să-ți vină să crezi ce a făcut Marian Drăgulescu chiar în platoul emisiunii Tu urmezi! “Pe vremea mea, toți copiii făceau asta!”

Convorbire telefonică: Emmanuel Macron i-a promis lui Volodimir Zelenski noi sancţiuni împotriva Rusiei

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Marian Drăgulescu, gimnastul de aur al României, celebritatea invitată în cea de-a doua ediție a show-ului “Tu urmezi!” #Sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies