Ce aliment total interzis a dus Dumitru Prunariu în spațiul cosmic? Celebrul astronaut român povestește întâmplarea în detaliu, chiar în platoul emisiunii “Tu urmezi!”, sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D!

,

Dumitru Prunariu, singurul austronaut român, vine sâmbăta aceasta la “Tu urmezi!”, unicul show în care se stă la coadă la cultură generală și distracție, difuzat la 20:00, la Kanal D!


In articol:

O sursă inepuizabilă de povești extraordinare, Dumitru Prunariu va oferi detalii inedite despre călătoria sa în spațiul cosmic. 

Citeste si: Exclusiv! Dumitru Prunariu, un mare admirator al lui Elon Musk: "Este un vizionar cu un IQ ridicat care știe cum să își îndeplinească visele"

Ce aliment total interzis a dus Dumitru Prunariu în spațiul cosmic? Celebrul astronaut român povestește întâmplarea în detaliu, chiar în platoul emisiunii “Tu urmezi!”, sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D!

Acesta povestește cum a reușit să strecoare o legătură de ceapă în naveta spațială, complice fiindu-i chiar doctorul care îl însoțea la rampa de lansare. 

Unul dintre colegii mei chiar voia să mănânce ceapă proaspătă și soția lui mi-a trimis-o prin doctorul care ne însoțea până la rampa de lansare. Am băgat-o în buzunarul în care țineam mănușa cosmică. Am luat-o pe ascuns, nu aveam voie. Lista obiectelor permise era foarte strictă. De aceea mi-a și fost dată înainte să mă sui în rachetă, pe rampa de lansare; acolo nu ne mai controla nimeni” , povestește amuzat Dumitru Prunariu.

Citeste si: Dumitru Prunariu, celebritatea care va păși în platoul “Tu urmezi!” sâmbăta aceasta “Talentul fără studiu nu reprezintă mare lucru”

Ce alte lucruri extraordinare va împărtăși Dumitru Prunariu despre unica și inegalabila experiență a zborului din spațiu, dar și cum va face față concurentul căruia îi va adresa întrebări din domeniul care l-a făcut celebru pe singurul astronaut român veți putea afla urmărind ediția de sâmbătă a game show-ului “Tu urmezi!”, difuzată de la

ora 20:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Voucher de 200 de lei, în schimbul unui bec vechi. Ministerul Mediului lansează programul Rabla pentru becuri

De ce nu trimite Franța mult armament în Ucraina. Este acuzată pe nedrept?

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Prețul lemnului, plafonat până în martie 2023. Ce trebuie să știe românii care folosesc soba cu lemne pentru a-și încălzi locuința

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies