Preotul Visarion Alexa, acuzat de agresiune sexuală, este așteptat la secția de Poliție pentru control judiciar. Noi detalii ale anchetei

Author: Lavinia Medrea

Preotul Visarion Alexa, acuzat de agresiune sexuală, este așteptat la secția de Poliție pentru control judiciar. Noi detalii ale anchetei

Sursa: Facebook Visarion Alexa

Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală asupra unei femei, ar fi trebuit să se prezinte, astăzi, la secția de poliție din Joița, pentru un control judiciar obligatoriu.

Preotul Visarion Alexa, acuzat de agresiune sexuală asupra unei femei, s-ar fi deplasat, miercuri dimineață, la secția de poliție din localitatea Joița, acolo unde trebuia să-i fie efectuat un control judiciar.

Se pare că agresorul ar fi găsit ușa sediului închisă și s-ar fi deplasat la altă secție de poliție, conform G4Media.ro.

Visarion Alexa, obligat să meargă la secție pentru control judiciar

Visarion Alexa, preotul care a fost acuzat de agresiune sexuală asupra unei femei, trebuia să vină azi dimineață la secția de poliție din localitatea Joița, pentru a-i fi efectuat controlul judiciar.

Parchetul a insistat ca Visarion Alexa să stea în arest preventiv, iar contestația procurorilor va fi judecată luni, la Tribunalul București.

Mai multe femei au susținut, între timp, că au fost agresate sexual de Visarion Alexa, dar nu a fost găsită nicio plângere penală în această privință la Poliție.

Citeste si: Cine este a doua victimă a părintelui Visarion Alexa. Mărturii șocante „La mine abuzul a fost viol, aș putea spune”

Visarion Alexa a agresat sexual o femeie în vârstă de 37 de ani, imediat după spovedanie. Preotul a atins-o fără voia ei pe femeie în zonele intime, după care a forțat-o să-l atingă, la rândul ei, prin hainele preoțești. Din cauza șocului, femeia nu a avut nicio reacție.

Stenogramele conversației dintre victimă și Visarion Alexa

Preot: Ți-a fost rău

Victimă: Cum adică?

Preot: Păi am simțit că te-ai relaxat un pic. Erai tare stresată cu povestea ta.

Victimă: Păi și asta credeți că am nevoie? Mai ales că dumneavoastră m-ați atins în zona intimă. Mi-ați atins vaginul. Asta produce detensionare (…)

Preot: Te deranjează că te-am atins? (…)

Victima: Ca și preot m-ați atins sau ca prieten?

Preot: Ca prieten…

Victima: Dar că s-a întâmplat într-un loc sfânt?

Preot: Nu te stresa, sfânt e tot universul, e făcut de Dumnezeu. (…)

Citeste si: Cine este femeia care susține că a fost agresată sexual de preotul Visarion Alexa. Acesta slujea în cartierul Militari

Victima: Vreau să știu treaba cu dicționarul… Și explicațiile. Corpul meu s-a simțit ca la inventar. Mâinile dumneavoastră pe pielea feselor mele, pe abdomen, pe sâni, în partea intimă…

Numărul femeilor care îl acuză pe părintele Visarion Alexa a crescut. O a patra femeie susține că a fost lucrată psihotronic de preot

Preot: (…) E un gest de afecțiune, nu inventar.

Victima: E un gest de afecțiune din partea dumneavoastră că v-ați bucurat mai mult de atingeri mai ales că eu încercam să vă opresc și repetam că nu e voie. Corpul meu fiind inert, mai ales că sunteți preot și totul a avut loc într-un lăcaș sfânt. Și m-ați și împărtășit.

Preot: (…) Să nu cazi în ispita dorinței de a te răzbuna. Răzbunarea rănește și pe alții, dar mai ales pe tine.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies