Numărul femeilor care îl acuză pe părintele Visarion Alexa a crescut. O a patra femeie susține că a fost lucrată psihotronic de preot

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 22 sep 2022, 10:08

O a patra femeie susține că preotul Visarion Alexa nu se comporta așa cum era de cuviință și că a lucrat-o psihotronic. Femeia lucrează într-o librărie și susține că se numără și ea printre victime.

Cătălina, o angajată a unei librării de cărți religioase din Capitală, din Piața Unirii, spune că se numără și ea printre victimele preotului Visarion Alexa.

Părintele Visarion Alexa ar fi terorizat-o în urmă cu aproximativ doi ani

Cătălina a mărturisit că, în urmă cu mai bine de doi ani, ar fi avut de suferit din cauza preotului Visarion Alexa. Aceasta a ținut să puncteze faptul că preotul nu s-a atins de corpul ei, ci de mintea sa.

„Precizez că nu eu am făcut plângerea de agresiune sexuală împotriva părintelui Visarion Alexa și în postările mele este vorba de hărțuire psihologică, nu de hărțuire sexuală.

(...) Pentru că nu vreau să fac tot ce vrea dumnealui în legătură cu un băiat, de 2 ani și jumătate părintele Visarion Alexa îmi pune șefii, colegii și clienții de la librărie București să se bage în viața mea personală, să mă jignească, să mă amenințe.

Citeste si: Preotul Visarion Alexa, acuzat de agresiune sexuală, este așteptat la secția de Poliție pentru control judiciar. Noi detalii ale anchetei

Astăzi a fost a doua oară când șefa a țipat la mine ca să semnez un avertisment cum că am un comportament nepotrivit... Părintele pare să spună că prin aceste lucruri mă testează. Eu îl alesesem ca duhovnic crezând că este sincer și blând… Vă rog, poate îl oprește cineva pe părintele să nu-mi mai facă niciun rău, să pot să am și eu, din nou o viață normală…

Pe 10 august a.c. i-am spus părintelui Visarion Alexa că de acum eu nu mă mai spovedesc la dumnealui și că sper să nu mă mai hărțuiască, dar părintele mă amenință în continuare. Părintele Nectarie, starețul Mănăstirii Radu Vodă, m-a sfătuit să fac o reclamație împotriva părintelui Visarion, la Arhiepiscopia Bucureștilor”, a scris aceasta în mediul online.

Numărul femeilor care îl acuză pe părintele Visarion Alexa a crescut. O a patra femeie susține că a fost lucrată psihotronic de preot

Părintele Visarion Alexa ar continua să o amenințe

„Pe 24 august am făcut reclamație, însă domnul de acolo mi-a spus că dumnealor nu prea pot face nimic, că nu pot să-i întrebe pe șefii și colegii mei de la Librăria Sophia care este adevărul (părintele îi pune să mă jignească, să mă amenințe), că părintele are voie să facă ce vrea...

Citeste si: Noi detalii în cazul lui Visarion Alexa. După ce a atins-o fără voia ei în zonele intime, preotul a forțat-o pe femeie să îl atingă prin hainele preoțești

Am rugat doi preoți să îl oprească pe părintele să nu-mi mai facă rău, dar nu l-au oprit, ci părintele mă hărțuiește în continuare, de dimineață până seara, de 2 ani și jumătate. Și șefa în continuare țipă la mine și mă amenință că mă dă afară. Eu îmi doresc un duhovnic sincer și blând. Vă rog, să-l oprească cineva pe părintele să nu mă mai hărțuiască și să nu-mi mai transmită absolut niciun mesaj ”, a mai mărturisit aceasta.

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies