Noi detalii în cazul lui Visarion Alexa. După ce a atins-o fără voia ei în zonele intime, preotul a forțat-o pe femeie să îl atingă prin hainele preoțești

Author: Lavinia Medrea

După ce a atins-o fără voia ei în zonele intime, preotul a forțat-o pe femeie să îl atingă prin hainele preoțești

Sursa: Facebook Visarion Alexa

Noi detalii ies la iveală în cazul preotului Visarion Alexa, pus sub acuzația de agresiune sexuală asupra unei femei. Conform unui comunicat oficial al Parchetului, Visarion Alexa a atins-o în zonele intime cu forța pe femeia pe care tocmai o spovedise.

Anchetatorii mai declară că Visarion Alexa știa că victima nu se poate apăra, motiv pentru care a forțat-o să-l atingă și ea, la rândul ei, prin hainele preoțești. 

Visarion Alexa și-a forțat victima să-l atingă prin hainele preoțești

Pe lângă gravitatea uriașă pe care o constituie fapta preotului, totul a avut loc în săptămâna mare, pe data de 23 aprilie, chiar cu o zi înainte de Paște, acțiunea lui constituind un păcat foarte mare.

Potrivit procurorilor, Visarion Alexa o spovedise pe femeia în vârstă de 37 de ani după ora 16:00, la biserica din Militari.

Femeia a depus plângere la câteva luni după ce a fost abuzată, reușind să-l înregistreze pe preot cu ajutorul aparaturii folosită de Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției.

Citeste si: Cine este soția preotului Visarion Alexa. Acesta este acuzat de agresiune sexuală și și-ar fi recunoscut fapta

Visarion Alexa a profitat de imposibilitatea femeii de a se apăra, obligând-o pe victimă să-l atingă prin hainele preoțești, asta după ce a atins-o primul în zonele intime. 

Preotul a mângâiat-o pe femeie în zonele intime și a sărutat-o, ulterior a forțat-o să-l atingă pe deasupra sutanei. Anchetatorii au declarat că Visarion Alexa a profitat de vulnerabilitatea femeii și de „imposibilitatea de a se apăra”. La audieri, femeia a explicat că nu a putut reacționa din cauza șocului resimțit.

Victima lui Visarion Alexa căutase alinare în biserică după ce a fost părăsită

Se pare că victima preotului profesa ca medic și venea la Visarion Alexa de aproape doi ani, pentru că suferise din cauza faptului că a fost părăsită în dragoste. Durerea resimțită a călăuzit-o spre biserică, respectiv spre Visarion Alexa, unul dintre preoții bisericii din Militari. 

Numărul femeilor care îl acuză pe părintele Visarion Alexa a crescut. O a patra femeie susține că a fost lucrată psihotronic de preot

Citeste si: Întorsătură neașteptată în cazul lui Visarion Alexa. Nu este prima dată când preotul o agresează pe femeia în vârstă de 37 de ani

La audieri, preotul Visarion Alexa și-a recunoscut faptele.

Preotul Visarion Alexa se află sub control judiciar până pe 15 noiembrie. În acest timp, părintele trebuie să meargă de fiecare dată când este chemat la postul de poliție Joița din județul Giurgiu și nu are voie să se apropie la o distanță mai mică de 300 de metri de victimă, ori să vorbească prin orice mijloace cu ea. Pe durata anchetei, preotul are interzis la slujit.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies