Noi detalii în cazul lui Visarion Alexa. Preotul rămâne sub control judiciar, după ce mai multe femei l-au acuzat de hărțuire și agresiune sexuală

,
Visarion Alexa rămâne sub control judiciar, după ce mai multe femei l-au acuzat de hărțuire și agresiune sexuală

Visarion Alexa rămâne sub control judiciar, după ce mai multe femei l-au acuzat de hărțuire și agresiune sexuală

[Sursa foto: Facebook Visarion Alexa]

Visarion Alexa, preotul care a agresat sexual o enoriașă în vârstă de 37 de ani, nu va fi închis pentru fapta sa. Judecătorii au decis ca agresorul să rămână sub control judiciar, după ce alte cinci femei l-au acuzat de hărțuire și agresiune sexuală.

Preotul Visarion Alexa va rămâne sub control judiciar, după ce magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au respins solicitarea procurorilor de arestare preventivă.

Tribunalul Bucureşti a hotărât, luni, să respingă contestaţiile procurorilor şi ale lui Visarion Alexa la hotărârea Judecătoriei Sectorului 6, prin care preotul este pus sub control judiciar pentru agresiune sexuală asupra unei femei de 37 de ani.

„Respinge ca neîntemeiate contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 6 şi de inculpatul Alexa Visarion”, se arată în decizia Tribunalului Bucureşti.

Visarion Alexa rămâne sub control judiciar

Visarion Alexa rămâne sub control judiciar

Visarion Alexa rămâne sub control judiciar

[Sursa foto: Facebook Visarion Alexa]

Decizia instanţei este definitivă. Prin urmare, Visarion Alexa, parohul Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh” din Capitală, rămâne sub control judiciar pentru 60 de zile, potrivit deciziei din 17 septembrie a Judecătoriei Sectorului 6.

Visarion Alexa este acuzat de agresiune sexuală asupra unei femei, în timpul spovedaniei. Avocata preotului a afirmat că între enoriașă și agresor exista o prietenie.

Citeste si: Visarion Alexa a mai agresat sexual încă o femeie! Preotul a forțat-o la un act sexual chiar în chilia în care spovedea: „Avea pantalonii desfăcuți și m-a forțat”

Comisia de disciplină din cadrul Arhiepiscopiei Bucureştilor a aplicat mai multe sancţiuni pentru faptele comise de Visarion Alexa. Preotul și-a recunoscut păcatul, fără a da prea multe detalii, iar comisia a decis să-i ia dreptul de a sluji și calitatea de paroh. 

Alte cinci femei au depus plângere împotriva preotului Visarion Alexa, tot pentru agresiune și hărțuire sexuală, potrivit România TV.

Stenogramele dintre Visarion Alexa și enoriașa de 37 de ani, după hărțuirea sexuală

Visarion Alexa a recunoscut fapta pe care a comis-o, dar nu a vrut să dea Comisiei de disciplină alte detalii. Iată stenogramele conversației dintre victimă și preotul agresor, după evenimentul hărțuirii.

Visarion Alexa: Te deranjează că te-am atins? Aşa mi-ai zis că vorbeşti permanent cu el şi vrei să scapi de asta.

Victimă: Ca şi preot m-aţi atins sau ca şi prieten?

Visarion Alexa: Ca prieten.

Victimă: Şi ca să înţelegeţi situaţia, dv. aţi trecut la partea practică de relaxare a mea?

Citeste si: Motivul pentru care Dan Negru nu a mers la podcastul preotului Visarion Alexa. Ce dezvăluiri a făcut: „Nu l-am întâlnit”

Visarion Alexa: Nu. A fost… o clipă de odihnă. Cred că mai important e dicţionarul. Şi explicaţiile. Cred că importantă e înţelegerea… Sper să nu te supăr.

Victimă: Vreau să ştiu treaba cu dicţionarul… şi explicaţiile. Corpul meu s-a simţit ca la inventar. Mâinile dumneavoastră pe pielea feselor mele, pe abdoment, pe sâni, în partea intimă…

Visarion Alexa: Dicţionarul înseamnă emoţiile, fobiile să capete cuvinte, expresii. Aşa putem înţelege. E un gest de afecţiune, nu inventar. Cred că sufletul tău e un pic trist şi mâhnit de răspunsul poliţistului. Dar cu răbdare şi explicaţii bune, se va vindeca. Şi va avea puterea să găsească un om potrivit. E fundamentală pacea. Să nu cazi în ispita dorinţei de a te răzbuna. Răzbunarea răneşte şi pe alţii, dar mai ales pe tine.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Noi detalii în cazul lui Visarion Alexa. După ce a atins-o fără voia ei în zonele intime, preotul a forțat-o pe femeie să îl atingă prin hainele preoțești

Anunț crucial făcut de NATO: 'Aliații livrează Ucrainei sisteme antiaeriene. Rusia nu trebuie subestimată'

Noi detalii în cazul lui Visarion Alexa. După ce a atins-o fără voia ei în zonele intime, preotul a forțat-o pe femeie să îl atingă prin hainele preoțești

Întorsătură neașteptată în cazul lui Visarion Alexa. Nu este prima dată când preotul o agresează pe femeia în vârstă de 37 de ani

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies