Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live episodul 13, subtitrat în limba română VIDEO. Vestea care îl va dărâma pe Ömer

Author: Bianca Hriscu

Ömer descoperă adevărul despre familia sa biologică 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 13 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 5 decembrie 2022, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

În episodul 13 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”, fanii serialului vor urmări cu sufletul la gură ce se va întâmpla cu Ömer.

Tânărul va primi o veste care îi va da peste cap toată viața.

Ce se va întâmpla în episodul 13 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Din dorința de a se răzbuna pe Suzan, fosta lui amantă, Akif ia o decizie care va da totul peste cap. Bărbatul va dezvălui în fața tuturor că Ömer este fiul lui Suzan și că, de fapt, acesta nu aparține familiei alături de care a trăit ani la rând. 

Acest adevăr dur îl va da puternic peste cap pe tânărul Ömer, iar după loviturile pe care le-a primit în ultima perioadă, vestea că are alte origini decât frații săi îl va face să clacheze. Dorindu-și ca totul să fie doar un vis urât, Ömer caută confirmarea lui Kadir. Pus în fața faptului împlinit, tânărul nu va mai putea ascunde adevărul și îi va dezvălui lui Ömer totul despre originile lui.

Ömer nu va putea suporta gândul că familia lui reală este alta și va suferi un adevărat șoc. Adolescentul va alerga într-un suflet pentru a ajunge la mormântul celor care l-au crescut și pe care i-a iubit enorm.

Nu doar Ömer suferă cumplit, ci și Suzan. Femeia nu se aștepta ca Akif să dezvăluie această informație în public, astfel că vestea o va doborî și pe ea.

Ce va face în continuare Ömer, dacă se va îndepărta de frații lui și dacă va reuși să o accepte în viața lui pe Suzan, adevărata lui mamă, poți vedea în episodul 13 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citește și: Accident tragic în Turcia! Un microbuz care transporta actori s-a ciocnit violent cu un camion! Trei actori renumiți și-au pierdut viața în urma impactului! Iată care este starea celorlalte opt persoane rănite!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

Serialul „Totul pentru familia mea” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și este difuzat de patru ori pe săptămână, mai exact în serile de luni, marți, miercuri și joi, începând cu ora 20:00. Este un serial care aduce în atenția publicului scene încărcate de emoție, având în vedere că toată acțiunea se învârte în jurul a patru frați care rămân orfani. Părinții lor ajung să îți piardă viața în condiții suspecte, în spatele acestei tragedii stând diabolicul Akif.

Calendar ortodox 4 februarie 2023: Ce sărbătoresc creștinii azi? Rugăciunea pentru împăcarea sufletului și iertarea păcatelor

Bărbatul va încerca, cu orice preț, să își ascundă urmele și rămâne de văzut dacă va reuși să facă acest lucru sau adevărul va ieși la iveală, în cele din urmă.

Serialul „Totul pentru familia mea” poate fi urmărit și online, live, subtitrat în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html.  Pentru a vedea fiecare episod de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, fanii serialului trebuie doar să acceseze link-ul de mai sus. 

Citește și: Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație, alături de cea mai iubită femeie din viața sa! Iată cum a fost surprins celebrul actor Celil Nalçakan!

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies