Asya și Derin, marile rivale din serialul Infidelul, apariții de senzație pe plajă din Miami! Iată cum au fost surprinse cele două actrițe Cansu Dere și Melis Sezen, dincolo de platourile de filmare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 nov 2022, 22:17
Cansu Dere si Melis Sezen Foto(6)

Cansu Dere si Melis Sezen, in Miami

Sursa: Instagram Cansu Dere

Cansu Dere și Melis Sezen, care au dat viață personajelor Asya și Derin în serialul Infidelul, au legat o strânsă prietenie pe platourile de filmare.

Producția Infidelul, difuzată vineri și sâmbătă, la Kanal D, a adus în atenția publicului pe lângă o poveste impresionantă de viață și o distribuție excepțională, formată din actori renumiți și apreciați în Turcia, dar și din tineri aflați la început de drum, dar foarte talentați și ambițioși. Actrițele Cansu Dere și Melis Sezen, fac parte din generații diferite, însă cu toate acestea au reușit să lege o prietenie sinceră și frumoasă pe platouri, în cei aproape doi ani de filmări.

De curând cele două actrițe au fost surprinse în vacanță.

Asya și Derin, marile rivale din serialul Infidelul, apariții de senzație pe plajă din Miami

Îndrăgita Cansu Dere are 42 de ani și a reușit în cele două decenii de activitate să cucerească publicul cu talentul ei uriaș și cu o carismă aparte. Această s-a remarcat mai întâi că fotomodel, ajungând să prezinte modă pe cele mai renumite podiumuri.

Deși a studiat Facultatea de Arheologie, la îndemnul părinților săi, după absolvire această a realizat că nu poate să renunțe la visul ei de a deveni actrița. Ulterior, aceasta a decis să studieze și Facultatea de Teatru, reușind în cele din urmă să își îndeplinească marea dorința.

Citește și: Ce mașină de lux conduce Derin din producția Infidelul, în viața reală! „La drum cu al meu” Iată ce achiziție scumpă a făcut recent celebra actriță Melis Sezen!

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe talentată actrița încă din anul 2010, când a jucat în serialul Ezel, iar apoi a revenit la Kanal D, în producția Suleyman Magnificul sub domnia iubirii, în rolul unei cadâne și de curând, această joacă în serialul Infidelul, în rolul Asya.

Melis Sezen face parte din generația tânăra a actorilor din Turcia, însă a cucerit deja publicul cu talentul ei desăvârșit și cu frumusețea ei uluitoare.

În cei șase ani de experiență pe platourile de filmare, Melis a dovedit un talent incredibil și o pasiune nebună pentru profesie. În timpul filmărilor pentru serialul Infidelul, Melis Sezen a cunoscut-o pe Cansu Dere, pe care o considera idolul ei și de la care a avut multe de învățat.

Calendar Ortodox 21 ianuarie 2023: Ce sărbătorește Biserica Ortodoxă sâmbătă? Rugăciunea pentru sănătate și vindecare 

Treptat în cei doi ani de filmări, cele două actrițe au legat o strânsă prietenie, în ciuda scenariului, potrivit căruia erau mari rivale. După încheierea filmărilor, Cansu Dere și Melis Sezen au rămas bune prietene. De curând, cele două actrițe au publicat pe conturile lor de socializare imagini inedite din timpul unei vacanțe în Miami pe care o petrec împreună.

Citește și: Asya din serialul Infidelul, apariție de senzație alături de fostul ei iubit! Iată cine este renumitul actor care i-a fost alături șapte ani talentatei Cansu Dere! 

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies