Ce mașină de lux conduce Derin din producția Infidelul, în viața reală! „La drum cu al meu” Iată ce achiziție scumpă a făcut recent celebra actriță Melis Sezen!

,

Melis Sezen se numără printre cele mai talentate și frumoase actrițe din tânăra generație în Turcia. Iată ce mașină scumpă conduce renumita actriță!

Deși nu are o experiență vastă pe platourile de filmare, Melis Sezen a reușit să cucerească publicul din Turcia și din străinătate, cu talentul ei uluitor și cu o carismă aparte. În cei șase ani de activitate, tânăra actrița a jucat magistral în câteva filme artistice și seriale care i-au adus mari succese și au propulsat-o treptat printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia.

Ce mașină de lux conduce Derin din producția Infidelul, în viața reală! „La drum cu al meu”

Născută în anul 1997, în Istanbul, Melis Sezen a crescut și a primit o educație aleasă alături de fratele ei mai mic, din partea părinților lor, care le-au oferit mereu toate condițiile pentru a învața și a ajunge ceea ce și-au propus. La vârsta majoratului, Melis Sezen a decis să studieze Facultatea Media și Arte Vizuale la Universitatea Koç din Istanbul, și în paralel a urmat și cursurile școlii private de teatru, la Centrul de Artă Müjdat Gezen.

Citește și: Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație în mediul online! Imaginea care a topit inimile fanilor săi! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Melis Sezen!

Ambițioasa Melis Sezen a început să joace încă din timpul facultății deoarece și-a dorit enorm să capete experiență și să evolueze cât mai rapid pentru urcă pas cu pas spre cele mai înalte culmi ale succesului.

În anul 2016, Melis a absolvit facultatea și la scurtă vreme tânăra actrița a fost cooptată să joace primul ei rol într-un serial de televiziune, Hayat Bazen Tatlıdır, care i-a deschis și calea către carieră de succes de astăzi. Talentul dovedit nu numai că i-a adus un succes răsunător ci i-a adus și noi propuneri de a juca și în alte producții de amploare în anii următori. În anul 2020, frumoasa actrița a fost cooptată în distribuția serialului Infidelul, în care a dat viață personajului Derin, o tânără la fel de ambițioasă, un rol care i-a adus de asemenea o mare reușită.

Dincolo de viața profesională presărată cu multe succese, Melis Sezen nu a avut parte de aceleași reușite și pe plan personal, deoarece această a trecut prin multe dezamăgiri sentimentale. De curând, frumoasă actrița a publicat pe contul ei de socializare, o imagine de senzație, în care le arată fanilor săi nouă ei achiziție, o mașină de lux, marca Lexus, mai exact, Lexus Hybrid ES, care costă peste 50000 de euro.

Citește și: Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație alături de fratele ei! „Prietenul meu” Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Melis Sezen în compania celui mai important bărbat din viața ei! 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Selçuk din serialul Infidelul, amintiri emoționante din copilărie! Cum arăta seducătorul Tarık Emir Tekin, când avea doar câțiva ani! Iată imaginile care îi provoacă mereu...

Spania sfidează toate trendurile UE: rata inflației scade în mod neașteptat!

Selçuk din serialul Infidelul, amintiri emoționante din copilărie! Cum arăta seducătorul Tarık Emir Tekin, când avea doar câțiva ani! Iată imaginile care îi provoacă mereu...

Volkan din serialul Infidelul, apariție învăluită în mister! Iată cum a fost surprins celebrul actor Caner Cindoruk, în compania unei femei!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies