Asya și Derin, mari rivale în serialul Infidelul, bune prietene în viața reală! Iată cum au fost surprinse actrițele Cansu Dere și Melis Sezen, dincolo de platourile de filmare! 

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 oct 2022, 00:07
Foto(4)

Celebrele actrițe Cansu Dere și Melis Sezen care au interpretat magistral personajele Asya și Derin în serialul Infidelul sunt prietene bune în viața reală! 

Producția turcească Infidelul a fascinat publicul cu impresionantă poveste de viață a eroinei, Asya, un medic de succes, care însă s-a confruntat cu o mare dezamăgire pe plan personal și a trecut prin multe frământări și momente dificile. Îndrăgitul serial a cucerit telespectatorii și datorită unei distribuții de excepție alcătuită din mulți actori consacrați și apreciați pentru talentul lor în lumea întreagă. Printre actorii de seama se numără și celebrele actrițe Cansu Dere și

Melis Sezen, care au jucat rolurile Asya și respectiv Derin. Deși conform scenariului au fost mari rivale și s-au dușmănit de moarte, dincolo de platourile de filmare, Cansu și Melis sunt foarte bune prietene. 

Asya și Derin, mari rivale în serialul Infidelul, bune prietene în viața reală

Celebra Cansu Dere a cucerit publicul din Turcia cu aspectul ei fizic armonios încă de la vârstă majoratului când a început

să practice modelingul, devenind în doar câțiva ani unul dintre cele mai apreciate fotomodele. Pentru a le face pe plac părinților săi, Cansu Dere a urmat Facultatea de Arheologie, însă după absolvire a realizat că nu poate să renunțe definitiv la visul ei de a deveni actrița. Astfel, aceasta a decis să studieze și Facultatea de Teatru, reușind în cele din urmă să își îndeplinească marea dorința. 

Citeste si: Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație alături de fratele ei! „Prietenul meu” Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Melis Sezen în compania celui mai important bărbat din viața ei! 

Publicul din România a cunoscut-o pe Cansu Dere încă din anul 2010, când a jucat în serialul Ezel, iar apoi a revenit câțiva ani mai târziu, în producția Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care

a jucat rolul unei cadâne și de curând actrița a reapărut la Kanal D în serialul Infidelul, în rolul principal Asya. În prezent Cansu Dere are 41 de ani și face parte din categoria celor mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia și continuă să își surprindă fanii cu noi apariții de excepție. 

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Pe de altă parte, Melis Sezen are doar 25 de ani și reprezintă o tânără speranța a cinematografiei turcești. Deși nu are decât șase ani de experiență pe platourile de filmare, Melis a demonstrat un talent uriaș și o carisma aparte în toate rolurile interpretate până acum și are de gând să evolueze pas cu pas spre culmile succesului, asemenea colegei sale de breaslă, Cansu Dere, pe care o consideră cel mai destoinic mentor.

Citeste si: Asya din serialul Infidelul, transformare uluitoare de-a lungul timpului! Iată cum arăta celebra actriță Cansu Dere pe vremea când avea doar douăzeci de ani și a fost desemnată Miss Turcia!

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Infidelul”,  Derin, la limita disperarii

Cele două actrițe s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru serialul Infidelul și pe parcursul celor doi ani de filmări, au devenit foarte bune prietene. Tânăra Melis Sezen a avut și mai are încă multe de învățat de la prietenă ei mult mai experimentată, Cansu Dere, însă cu toate acestea cele două au ajuns și foarte bune prietene, în ciuda faptului că în serialul Infidelul au fost mari rivale și s-au dușmănit de moarte. Dincolo de platourile de filmare, Cansu Dere și Melis Sezen au publicat imagini pe conturile lor de socializare din timpul unor întâlniri că între prietene și păreau foarte apropiate.