Ce a făcut fratele mai mic al lui Caner Cindoruk, Volkan, din serialul Infidelul a uimit întreaga familie

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 oct 2022, 17:40
Foto(5)

Munir Can Cindoruk, fratele mai mic al lui Caner Cindoruk, a decis sa isi uneasca destinele cu iubita lui In Italia.

Munir Can Cindoruk, fratele mai mic al lui Caner Cindoruk, cel care interpretează personajul Volkan, în serialul "Infidelul", difuzat vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, de la Kanal D, și-a unit destinul alături de aleasă inimii departe de familie, în Milano, Italia. 

Ce a făcut fratele mai mic a lui Caner Cindoruk, Volkan, din serialul Infidelul a uimit întreaga familie

Căsătoria a fost oficializată chiar astăzi, la Consulatul Turciei, și cei doi îndrăgostiți au postat câteva imagini pe rețele de socializare, radiind de fericire.

Primul care a profitat de ocazie și i-a felicitat a fost chiar Caner Cindoruk.

"O viață plină de fericire" este urarea pe care celebrul actor le-a făcut-o tinerilor căsătoriți.

Fanii tânărului actor Munir Can Cindoruk (32 de ani) n-au rămas indiferenți, fotografia celor doi tineri din față Arcului Păcii din Milano adunând mii de aprecieri și sute ce comentarii.

Citește și: Oana Zăvoranu, părăsită când a dat de greu? Vedeta recunoaște că se confruntă cu probleme financiare

Citeste si: Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul, în cea mai emoționantă ipostază! Iată cine i-a topit inima celebrului actor cu frumusețea și gingășia ei!

"V-ați căsătorit într-un loc perfect, o nuntă simplă.

Va iubesc", "Felicitări! Să fiți fericiți împreună!", le-au urat și internauții.

Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul, schimbare uluitoare de look, pentru noul proiect în care joacă! Carismaticul actor a surprins cu o alură mult mai matură si sobră!

Munir Can Cindoruk a călcat pe urmele fratelui sau mai mare și este, la rândul sau, un actor apreciat în Turcia. Deși nu are aceeași profesie, tânăra mireasă, Burcu Korkmaz, este și ea, că și soțul ei, pasionată de călătorii și fotografie.

Citeste si: Caner Cindoruk, protagonistul serialul Infidelul, pasiune nebănuită! Iată cum a fost surprins celebrul actor în afara platourilor de filmare!

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!