Volkan din serialul Infidelul, transformare uluitoare de-a lungul timpului! Iată cum arăta celebrul actor Caner Cindoruk pe vremea când avea doar douăzeci de ani!

,

Îndrăgitul Caner Cindoruk face parte astăzi din categoria celor mai apreciați actori, pentru talentul lui desăvârșit și pentru carisma deosebită.

Carismaticul Caner Cindoruk, care a făcut furori cu rolul Volkan în serialul Infidelul, se numără printre cei mai apreciați și bine cotați actori ai momentului în Turcia. În cei douăzeci de ani de carieră fulminantă îndrăgitul actor a dovedit un talent uluitor, o carismă deosebită și o pasiune pătimașă pentru profesie. Caner Cindoruk a fascinat publicul încă de la primul lui rol jucat în anul 2006. În prezent are 42 de ani și continuă să își surprindă fanii cu noi roluri în producții de excepție.

De-a lungul anilor celebrul actor a trecut prin multe transformări de look și arată la fel de atrăgător. 

Volkan din serialul Infidelul, transformare uluitoare de-a lungul timpului

Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul actor Caner Cindoruk încă din anul 2017 pe când juca în serialul Kosem, în care a interpretat cu succes rolul Silhatarului Mustafa. Iar de curând, îndrăgitul actor a revenit la Kanal D în serialul Infidelul, în care joacă rolul principal Volkan. 

Citeste si: Caner Cindoruk, protagonistul serialul Infidelul, pasiune nebănuită! Iată cum a fost surprins celebrul actor în afara platourilor de filmare!

Dincolo de viață profesională presărată cu mari succese, Caner Cindoruk nu a avut parte și pe plan personal de același noroc, deoarece actorul este încă în căutarea jumătăți ideale, alături de care să își construiască propria lui familie.

Recunoscut pentru firea lui aventurieră de mare cuceritor, Caner continuă să frângă multe inimi cu alură lui seducătoare. Celebrul actor are o intensă activitate și în mediul virtual, acolo unde le împărtășește fanilor săi frânturi din viața lui personală. Cu ani în urmă, Caner a publicat o imagine care a făcut furori în rândul fanelor sale. Actorul a postat o poză veche, în care avea douăzeci de ani și în care estre de nerecunoscut. 

Citeste si: Ce se întâmplă cu serialul turcesc Infidelul de la Kanal D! Care sunt noile zile de difuzare! Iată când va putea fi urmărit începând din această săptămână!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Câți bani are Christian Sabbagh? Jurnalistul face dezvăluiri de excepție: „Banul nu e foarte important, niciodată nu am fost sclavul lui”

FOTO: Descoperire uimitoare într-o fosilă foarte rară

Câți bani are Christian Sabbagh? Jurnalistul face dezvăluiri de excepție: „Banul nu e foarte important, niciodată nu am fost sclavul lui”

Au încercat interlopii să-i cumpere tăcerea lui Christian Sabbagh? Cât este de periculos să fii jurnalist de investigație în România: ”Să te asiguri că urmează o execuție”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies