Ce se întâmplă cu serialul turcesc Infidelul de la Kanal D! Care sunt noile zile de difuzare! Iată când va putea fi urmărit începând din această săptămână!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 sep 2022, 00:00

Îndrăgitul serial turcesc Infidelul va avea începând din această săptămână noi zile de difuzare, însă ora la rămâne la fel, 20:00, pe Kanal D!

Serialul turcesc Infidelul, al cărui titlu original este Sadakatsiz, a debutat la Kanal D, pe 17 august 2022. Încă de la primele episoade difuzate, publicul din România a fost fascinat de intrigă puternică, de personajele bine conturate, de povestea uluitoare și de situațiile dramatice puse în scenă de actori talentați.

Ce se întâmplă cu serialul turcesc Infidelul de la Kanal D! Care sunt noile zile de difuzare

Îndrăgita producție Infidelul a adus în atenția publicului o poveste impresionantă de viață a unei femei, Asya, greu încercată de destin încă din copilărie, când a rămas orfană, după ce mama ei a provocat moartea soțului ei și apoi s-a sinucis și care se va zbate din răsputeri pentru a ține piept tuturor obstacolelor și greutăților apărute.

Citeste si: Caner Cindoruk, protagonistul serialul Infidelul, pasiune nebănuită! Iată cum a fost surprins celebrul actor în afara platourilor de filmare!

Ambițioasa Asya visa să ajungă medic în ciuda greutăților trăite în copilărie și să aibă într-o zi propria ei familie, de care nu avusese parte până atunci. Însă destinul avea să îi pregătească un drum lin pe plan profesional și să îi aducă multă suferință pe plan sentimental. Ajunsă medic așa cum visase, Asya își întâlnește la un moment dat și bărbatul potrivit în viziunea ei, Volkan, un arhitect renumit, care îi devine soț și căruia îi va dărui un fiu.

Deși viață lor de familie părea una fericită și împlinită, la un moment dat lucrurile au luat o întorsătură nefastă. Asya descoperă că soțul ei o trădează și duce o viață paralelă cu o altă femeie.

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

Începând din această săptămână, îndrăgitul serial Infidelul va putea fi urmărit în zilele de vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D.


Producția turcească de excepție, Infidelul ai cărei protagoniști sunt celebrii actori Cansu Dere și Caner Cindoruk, aduce în atenția telespectatorilor povestea captivantă inspirată din fapte reale a medicului Asya Yilmaz, interpretată de Cansu Dere, care va încerca din răsputeri să se răzbune pe fostul ei soț, care a trădat-o, trăind o viață paralelă cu o altă femeie mult mai tânăra, care i-a dăruit și o fetiță.

Îndrăgitul serial Infidelul aduce în atenția publicului actori de renume și extrem de apreciați în Turcia și în străinătate, precum: Cansu Dere, pe care telespectatorii au cunoscut-o încă din anul 2010, în serialul Ezel, Caner Cindoruk, care a devenit cunoscut și în România în anul 2017 când a jucat în producția Kosem, în rolul Silhatarului Mustafa, Melis Sezen, care joacă rolul Derin, amanta lui Volkan, celebrul Burak Sergen, cunoscut publicului din serialul Dragoste infinită.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Akif, la un pas de a fi demascat!

Citeste si: Asya, eroina serialului Infidelul, apariție de senzație alături de unul dintre cei mai titrați actori din Turcia! „Om minunat” Iată cum au fost surprinși ce doi și ce i-a transmis Cansu Dere!

 

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies